11 produse cosmetice de bază pe care orice femeie trebuie să le folosească pentru un machiaj

  • 392 afişări
10 ianuarie 2018 Alexandra Necsoiu
11 produse cosmetice de bază pe care orice femeie trebuie să le folosească pentru un machiaj

Galerie foto

11 produse cosmetice de bază pe care orice femeie trebuie să le folosească pentru un machiaj (galerie foto)11 produse cosmetice de bază pe care orice femeie trebuie să le folosească pentru un machiaj (galerie foto)11 produse cosmetice de bază pe care orice femeie trebuie să le folosească pentru un machiaj (galerie foto)11 produse cosmetice de bază pe care orice femeie trebuie să le folosească pentru un machiaj (galerie foto)

Orice femeie trebuie să ştie ce produse cosmetice îi sunt necesare pentru un machiaj de bază. Trebuie să recunoaştem că nu este nevoie de prea mult efort sau prea multe cunoştinţe cât să obţinem un look natural şi fresh, iar cu ajutorul produselor potrivite, de bază, poţi ajunge cu uşurinţă la rezultatul dorit.

Când mergem în magazine pentru achiziţionarea unor noi produse cosmetice, numărul impresionant de mare ne fac să ne pierdem printre rafturi şi să uităm de ceea ce avem nevoie, achiziţionând chiar produse pe care nu ştim cum să le folosim şi pe care ar trebui să le lăsăm pe mâna profesioniştilor.

Cremă hidratantă. Crema hidratantă poate fi folosită şi ca bază de machiaj, oferind tenului un aspect neted pe care machiajul poate deveni mai rezistent.

Fondul de ten. Fondul de ten este principala armă secretă a unei femei pentru un ten impecabil. În cazul în care te confrunţi cu acnee, semne sau pete, optează pentru o formulă cu acoperire mai mare, în funcţie de nevoile tale.

Concealer. Pentru a masca cearcănele de sub ochi sau imperfecţiunile, cel mai bun produs este concealer-ul. La achiziţionarea lui, acordă atenţie nuanţei pe care o alegi, astfel încât să nu fie mult prea deschisă pentru tenul tău.

Mascara. Iată un produs care luminează şi accentuează zona ochilor, oferind un aspect fresh ochilor obosiţi.

Eyeliner negru. Acest produs este ideal pentru nopţile în care îţi doreşti să adopţi un look simplu, dar cu accente dramatice. Dacă nu l-ai mai folosit până acum, poţi căuta o tehnică de aplicare care să te ajute şi care să-ţi uşureze munca. De exemplu, poţi aplica o bandă de scotch sub ochi pentru a trasa cu uşurinţă o linie dreaptă.

Creion de sprâncene. Sprâncenele sunt foarte importante în orice machiaj, acestea fiind cele care ne definesc întregul chip. Deşi există numeroase tehnici de conturare pentru sprâncene, optează pentru cea mai simplă variantă. Cu ajutorul unui creion de sprâncene, conturează şi umple golurile, iar mai apoi foloseşte un gel de fixare.

Blush. Pentru un aspect sănătos şi îmbujorat al tenului, poţi opta să aplici un blush.

Ruj nude. Rujurile nude în nuanţe universale sunt cele mai potrivite şi cele mai discrete pentru un machiaj natural. Optează pentru o nuanţă care să se potrivească tenului tău şi care să-ţi ofere un look fără cusur.

Ruj roşu. Rujul roşu întotdeauna va schimba până şi cel mai simplu machiaj. Acesta este unul dintre produsele nelipsite din geanta unei femei care nu se va putea demoda vreodată.

Un set simplu de pensule. Nu ai nevoie de truse speciale pentru pensule, ci doar de cinci tipuri care să-ţi fie folositoare pentru un machiaj de bază. Ai nevoie de o pensulă pentru aplicarea pudrei, o pensulă pentru blending, una pentru contouring şi alte trei în dimensiuni diferite, potrivite pentru zona ochilor.

Beauty blender. Uită de aplicarea fondului de ten cu mâna sau cu pensulele. Cu ajutorul unui bureţel de machiaj poţi aplica cu uşurinţă fondul de ten, iar dacă optezi pentru un model lacrimă, te poţi folosi de vârful acestuia pentru aplicarea concealer-ului.

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: produse , machiaj , cosmetice