Angelina Jolie, de nerecunoscut! Cum arată acum, blondă şi cu părul scurt

  • 3323 afişări
17 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Angelina Jolie, de nerecunoscut!  Cum arată acum, blondă şi cu părul scurt

Galerie foto

Angelina Jolie, blondăAngelina Jolie, blondăAngelina Jolie, blondăAngelina Jolie, blondă
Noroc că există peruci şi extensii care să ne ajute să ne schimbăm look-ul rapid, fără să deteriorăm părul sau să regretăm alegerea făcută. Iar în cazul celebrităţilor de la Hollywood, acesta este un plus, mai ales că fiecare rol necesită o schimbare. Angelina Jolie se numără printre actriţele care au avut parte de transformări spectaculoase şi, de data aceasta, frumoasa brunetă a fost nevoită să opteze pentru o schimbare radicală, necesară rolului pe care-l pregăteşte.
 
Actriţa în vârstă de 43 de ani filmează pentru un nou proiect, filmul Come Away, iar colegul său de platou, David Oyelowo, a postat pe Instagram o fotografie din timpul filmărilor, cu întreaga echipă. La prima vedere, îţi ia câteva secunde să o recunoşti, transformarea fiind una spectaculoasă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our film COME AWAY is now in the can! Can’t wait to share this magical reimagining of Alice in Wonderland and Peter Pan with you all. 🎥❤️👊🏾

A post shared by David Oyelowo (@davidoyelowo) on

Angelina Jolie apare în fotografia de grup cu părul blond deschis, ondulat şi ai putea jura că este Nicole Kidman în filmul The Beguiled (Seduătorul-2017), care ilustrează perioada din timpul războiului civil american. Cât despre nuanţa părului, am putea spune că aduce foarte mult cu transformarea pe care a suferit-o în 1999, în filmul Girl, Interrupted sau una dintre cele mai recente producţii, By the Sea, unde a jucat alături de fostul ei soţ, Brad Pitt.
 
Indiferent de schimbările de look pe care le adoptă, în viaţa de zi cu zi sau pe platourile de filmare, Angelina Jolie este şi va rămâne una dintre cele mai frumoase actriţe, iar asta stă dovadă în apariţiile sale, atât pe covorul roşu, cât şi în viaţa obişnuită, când este surprinsă alături de copiii ei, fără pic de machiaj.
 
Foto: Hepta
 
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie