Cadouri de Sărbători- redescoperă natura în toată slendoarea ei

  • 75 afişări
21 noiembrie 2018
Cadouri de Sărbători- redescoperă natura în toată slendoarea ei

Închide ochii şi, pentru câteva secunde, imaginează-ţi că te afli departe de agitaţia cotidiană, de termenele-limită şi de oraş. În mijlocul Naturii, pe poteci abia umblate, printre plante luxuriante, flori parfumate şi linişte, te reîntâlneşti cu tine însuţi şi îţi redobândeşti energia pentru noi începuturi: de an, de drum, de prietenii.

Este un exerciţiu de imaginaţie perfect pentru sfârşitul de an, un exerciţiu la care Sabon ne invită cu noua sa colecţie de iarnă – Holiday Splendors. Ocazia perfectă să redescoperi şi să experimentezi natura în toată splendorea sa. Lasă-ţi paşii să te poarte pe cărări neumblate, printre arbori măreţi şi perdele de flori, conectează-te cu Mama Pământ, lasă timpul şi spaţiul să te învăluie şi bucură-te de nesfârşitele daruri ale naturii.

Inspirate de o călătorie în natură, produsele din colecţia Holiday Splendors amintesc de abundenţa, ingredientele şi texturile pe care Natura, în măreţia ei, ni le oferă. Parfumul discret, dar plăcut al acestora reuneşte note florale şi mirodenii ce realizează, împreună, o aromă senzuală, unică. Aceasta se deschide cu note înviorătoare de portocală, combinată cu scorţişoară şi nucşoară, dar şi cu note de trandafir şi violete care se amestecă armonios cu ambra, şi se încheie în note plăcute de patchouli, vanilie şi boabe de tonka.

Colecţia de Sărbători cuprinde geluri de duş, săpunuri, lapte de corp, cremă de mâini, pudră minerală, spumă de baie, lumânări parfumate şi multe alte surprize, individuale sau în seturi de cadou. Perfecte pentru momente de răsfăţ şi relaxare, acestea sunt adevarate căi către o lume plină de magie, o lume a Naturii.

Aroma unică de woody patchouli surprinde şi încântă simţurile, în timp ce design-ul elegant al cutiilor de cadou în care sunt aşezate seturile de produse, cu broderii de catifea şi decoraţiuni aurii ce amintesc de cutiile regale de bijuterii, vin în completarea întregii experienţe. Fie că le alegi pentru persoane dragi, fie că le alegi pentru tine, calitatea produselor Sabon din noua gamă de iarnă va aduce un plus de savoare sărbătorilor din acest an, dar şi un strop din natura care ne încetează să ne bucure cu minunile sale, de la parfumuri încântătoare, la liniştea perfectă pe care ne-o transmite.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: natura , produse , colectie