Ce nuanţe purtăm pe unghii în toamna/iarna anului 2018-2019

  • 2873 afişări
13 septembrie 2018 Alexandra Necsoiu
Ce nuanţe purtăm pe unghii în toamna/iarna anului 2018-2019

E nevoie să ne aliniem cu sezonul, cu trendurile, cu noutăţile. Să ne acordăm la toamnă şi la moda ei. Ei bine, dar cum arată toamna pe unghii
 
"Unghiile reprezintă punctul de la sfârşitul propoziţiei. Ele completeaza întregul look!" spune Prabal Gurung. De aceea, contează foarte mult cum punem acest punct şi ce manichiură alegem pentru a fi în tendinţe la finalul acestui an.
 
Vrei ca unghiile tale să fie în acord total cu ceea ce au purtat modelele pe podiumurile săptămânii modei de la New York, Milano, Londra sau Paris pentru acest sezon toamnă/iarnă 2018-2019? Aflăm care sunt trendurile cheie ale acestui sezon de la Cătălina Stoica, Nailexpert Beauty District.
 
• Verde army, musai decorat cu "medalii aurii". Kaki-ul este una dintre culorile acestei toamne şi este un must să se regasească în manichiura . Acesta poate fi completat de paiete aurii, cu aspect nefinisat, ce pot contura unghia de jur împrejur.
• Strălucirea cabaretului şi a burlesque-ului retro se regăseşte în acest sezon şi pe unghii. Fie că este roşu burgundy sau cu glitter, unghiile sunt aduse acum în lumina reflectoarelor şi se transformă într-un spectacol. Ne putem inspira de la Dita von Teese şi celebra ei manichiura half moon, care acum este în tendinţe.
• Nuanţele mai reci, glaciare, ce ne duc cu gândul la temperaturi scăzute sunt iaraşi un trend cheie pentru Toamnă/Iarnă 2018. Vorbim aici despre nuanţe de lila, vernil, bleu, gri, inspirate din Aurora Boreala, fenomen ce se poate vedea foarte des la poli.
• Texturi diferite pe aceeaşi unghie ce creează efectul 3D fac şi ele parte din tendinţele de final de an. Culori precum onyxul, negrul obsidian se regăsesc în acest trend şi puteţi să vă jucaţi cu ele pentru a crea diverse modele în relief.
• Nuanţe de galben pastel, bej, roz pal sau gri rece pot fi folosite cu încredere pe unghii în lunile ce urmează. Ele pot fi aplicate pe unghii nude sau chiar pe negative space, creând forme geometrice inegale.
 
Tot în această toamna-iarnă, trebuie să ştii că unghiile se asortează cu machiajul ochilor. 
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iarna , toamna , unghii , nuante , 2018