Charlize Theron, fără machiaj, la 43 de ani. Cum arată actriţa

  • 1712 afişări
17 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Charlize Theron, fără machiaj, la 43 de ani.  Cum arată actriţa

Galerie foto

Charlize Theron, fără machiajCharlize Theron, fără machiajCharlize Theron, fără machiajCharlize Theron, fără machiaj
Charlize Theron este una dintre cele mai apreciate şi talentate actriţe de la Hollywood, iar la vârsta de 43 de ani, arată impecabil atât pe covorul roşu, cât şi în viaţa de zi cu zi.
 
Bineînţeles, poate impactul feţei fără pic de machiaj te face să-ţi schimbi părerea la prima vedere, dar dacă ne-am uita în oglindă, în aceeaşi postură, am putea vedea că avem ceva în comun: zone negre sub ochi şi cearcăne, câteva riduri fine şi de expresie, oboseala impregnată pe chip.
 
Cu toate astea, Chralize Theron are un atuu: ochii albaştri care pur şi simplu aduc luminozitate tenului. În plus, odată ce-şi aplică machiajul, putem observa că nu abuzează de acesta, ci pur şi simplu se concentrează mai mult pe zona ochilor pentru a aduce profunzime şi intensitate look-ului pe care-l poartă.
 
Nu de mult, Charlize Theron a interpretat rolul unei mame cu trei copii, unul dintre ei fiind nou-născut. În comedia ”Tully” ne-a oferit o altă imagine a actriţei faţă de apariţiile pe covorul roşu, transformarea fiind nu departe de viaţa de zi cu zi. Pentru acel rol a fost nevoită să se îngraşe 16 kilograme, dar odată ce filmările s-au încheiat, a reuşit să scape rapid de kilogramele în plus. 
 
"Câte roluri există pentru modele de 1.80 m, superbe, în rochii de bal? Când se ivesc roluri ca lumea, actorii frumoşi sunt primii refuzaţi", e explict Charlize Theron în urma transformării sale.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: charlize theron