Coafuri 2014 – totul despre coafuri și îngrijirea părului

 • Colecţia Metamorfoze by Ioana Dobre: culori de păr mistice, mătăsoase, supranaturale - FOTO Colecţia Metamorfoze by Ioana Dobre: culori de păr mistice, mătăsoase, supranaturale - FOTO

  Femeia de azi trăieşte mai mult. Crede mai mult. Iubeşte mai mult. Ea alege SĂ FIE. Să se caute, să se bucure de cine este. Să se afirme şi să se exprime plenar.Femeia de azi, magică şi surpronzătoare, reprezintă sursa de inspiraţie a hairstylistei Wella Professionals, Ioana Dobre, în cadrul demersului său creativ, numit Metamorfoze.

 • Tunsori păr mediu. Cum să-ţi schimbi look-ul în 2019 Tunsori păr mediu. Cum să-ţi schimbi look-ul în 2019

  Fiecare femeie îşi doreşte ca atunci când îşi schimbă tunsoarea să obţină un look care să o facă să se simtă unică şi specială. Părul de lungime medie este ideal pentru orice vârstă şi, cu siguranţă, nu poţi da greş. Este una dintre cele mai populare alegeri în rândul femeilor şi asta pentru că are o caracteristică specială: întinereşte.

 • Ce spune părul tău despre tine? Blondele, interesate de evoluţia în carieră Ce spune părul tău despre tine? Blondele, interesate de evoluţia în carieră

  S-a descoperit legătura dintre tipul de păr şi personalitatea femeilor.

 • Coafuri păr scurt. Cum să te aranjezi în 2019 Coafuri păr scurt. Cum să te aranjezi în 2019

  Părul scurt poate fi o adevărată provocare atunci când vine vorba de coafarea acestuia. Chiar dacă nu poţi obţine aceleaşi look-uri care pot fi obţinute cu ajutorul părului lung sau mediu, priveşte partea bună a lucrurilor: părul scurt este mai uşor de îngrijit, de purtat, oferă un aer sexy şi este mult mai versatil. Dacă ai nevoie de mai multe motive pentru care părul scurt este alegerea perfectă, atunci dă-mi voie să-ţi continui lista: nu îţi mai ocupă atât de mult timp, este foarte uşor de coafat, este mult mai sănătos decât cel lung, pe timpul verii nu mai este incomod şi vizitele la salon nu mai sunt o prioritate.