Coafuri rebele pentru o primăvară îndrăzneaţă

  • 217 afişări
Coafuri rebele pentru o primăvară îndrăzneaţă

16 aprilie 2018 Alexandra Necsoiu

Primăvara este momentul perfect să încerci un look nou, îndrăzneţ. Alege un stil rebel şi experimentează cu detalii neconvenţionale care îţi surprind personalitatea!

 

Arabella Zadic, Design Team Sebastian Professional, îţi oferă câteva variante de coafuri în tendinţe pentru un stil rebel şi nonconformist!

Micro Bretonul Asimetric

Bretonul este foarte în vogă în acest an. O variantă mai îndrăzneaţă este un breton scurt care lasă la vedere mult din frunte.

“Aceasta este una din acele tunsori care nu va trece neobservată. Un breton scurt poate fi varianta perfectă pentru zilele călduroase. În funcţie de styling, poate arată foarte sofisticat sau mai rebel,” este de părere hairstylistul Sebastian Professional.

Dacă ştii cum să îl îngrijeşti, bretonul poate arăta foarte bine chiar şi vara!

 “Pentru a obţine textura perfectă, este important să foloseşti un produs cu fixare medie, care îţi va oferi acea texturare cu aspect ciufulit. Acesta se aplică pe părul umed înainte de uscarea cu foehnul şi se modelează cu mâinile până când obţii textura dorită,” precizează Zadic.

 

Look Androgin

Dacă vrei să-ţi arăţi latura rebelă, poţi încerca să îţi coafezi părul scurt pe spate, într-un stil uşor masculin.

“Pentru acest look este important să aplici o spumă pe părul umed. Apoi, dacă vrei să obţii o coafură pe spate, extrem de dreaptă, nu folosi uscătorul de păr. Prinde mai multe şuviţe în spate cu ajutorul unor agrafe. Piaptănă restul părului pe spate şi vei obţine acel look androgin,” explică  specialistul.

 

Împletituri Boxer Braids

Primăvara se poartă împletituri clasice şi lejere care îţi dau un aer romantic şi feminin. Pentru un look rebel, mizează pe Boxer Braids – împletituri strânse bine pe scalp, adoptate de tot mai multe celebrităţi (surorile Kardashian sunt mare fane!).

“Pentru a obţine împletiturile perfecte foloseşte un pieptene cu coadă - este ideal pentru separarea părului în suviţe. La final, nu uita să aplici un produs de fixare pentru un plus de rezistenţă peste zi,” spune Arabella Zadic.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: primavara , coafuri rebele