Dana Rogoz, criticată de un fan. Cum a reacţionat vedeta. "Ai nasul mare şi dinţii strâmbi"

  • 235 afişări
09 august 2018
Dana Rogoz, criticată de un fan. Cum a reacţionat vedeta. "Ai nasul mare şi dinţii strâmbi"

Galerie foto

Dana Rogoz, criticată de un fan. Cum a reacţionat vedeta. "Ai nasul mare şi dinţii strâmbi" Dana Rogoz, criticată de un fan. Cum a reacţionat vedeta. "Ai nasul mare şi dinţii strâmbi" Dana Rogoz, criticată de un fan. Cum a reacţionat vedeta. "Ai nasul mare şi dinţii strâmbi" Dana Rogoz, criticată de un fan. Cum a reacţionat vedeta. "Ai nasul mare şi dinţii strâmbi"

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actriţe din România, vedeta fiind cunoscută nu doar pentru rolurile sale, încă de când era o copilă, ci şi pentru prezenţa ei în mediul online, în calitate de blogger.

În urmă cu câteva zile, un fan a fost “atacată” de o prietenă virtual, care a ţinut să-I atragă atenţia că noua tunsoare îi scoate în evidenţă defectele, nasul mare şi dinţii strâmbi. Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară, artista explicând politicos că nu are nicio problemă cu felul în care arată.

”Oamenii cu poza de profil cu un animăluţ drăgălaş, o floare sau mai ştiu eu ce simbol haioşel sunt de cele mai multe ori complexaţi de felul în care arată - fapt care îi determină să judece şi aspectul fizic al celor mai încrezători decât ei - şi/sau sunt jenaţi de meschinăriile pe care le debitează pe FB. Descărca-te cum poţi sub masca ta. Eu sunt ok cu mine exact aşa cum sunt.”

La scurt timp, actriţa a postat pe contul său de Instagram o nouă fotografie în care, în mod ironic, face trimitere la comentariul primit din parte prietenilor virtuali.

“Tocmai mi-a scris cineva pe FB ca am nasul mare, dinţi strambi, cearcăne şi urechi mari! Perfect de acord. La urechi nu ma uitasem niciodată prea atent, dar acum ca mi-a zis....hmmmm.... Totusi, mi-am facut curaj şi am iesit si azi din casa.”

Foto: instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dana rogoz , imperfectiuni , fan