De ce să foloseşti baza de machiaj?

  • 184 afişări
De ce să foloseşti baza de machiaj?

11 octombrie 2017 Alexandra Necsoiu

Baza de machiaj este unul dintre acele produse magice care combină are propietăţi de îngrijiri a tenului, dar şi cosmetice. Acum e simplu! Cu baza de machiaj ai şi protecţie şi un ten perfect dintr-o mişcare. Şi, mai ales, într-un singur produs.

          Mineral Face Shield de la Repechage are la bază minerale care asigură atât îngrijirea pielii, cât şi o protecţie crescută  împotriva razelor UV, radicalilor liberi şi a poluării. Cum acţioneaza? Simplu! Ca un scut protector pentru ten.

          Baza de machiaj sau primerul se aplică înainte de fondul de ten şi corector. Ea funcţionează ca o cremă hidratantă. Netezeşte tenul şi corectează micile imperfecţiuni.  Odată cu aplicarea acesteia, tenul tău este pregătit pentru machiaj. Unde mai pui ca ai bifat şi un look impecabil.

          Crema Mineral Face Shield are o consistenţă foarte uşoară şi alunecă pe piele, creând instantaneu o finisare perfectă, în timp ce protejează împotriva împotriva factorilor de mediu.

Atuurile ei constau in ingredientele conţinute. Unul dintre cele mai importante este reprezentat de algele marine, o sursă bogată de antioxidanţi naturali. Cum funcţioneaza aceştia? Au rol antiinflamator şi protejează tenul împotriva stresului oxidativ.

Un alt ingredient benefic al primerului Repechage este Oxidul de Zincun mineral micronizat care formează o barieră la nivelul pielii, protejând-o împotriva poluării. Totodată, el calmează şi absoarbe excesul de ulei.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: machiaj , ten , protectie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!