Geogia May Jagger, trucuri simple pentru un machiaj de vară perfect

  • 158 afişări
10 august 2018

Geogia May Jagger, trucuri simple pentru un machiaj de vară perfect

 

Galerie foto

Geogia May Jagger, trucuri simple pentru un machiaj de vară perfect Geogia May Jagger, trucuri simple pentru un machiaj de vară perfect Geogia May Jagger, trucuri simple pentru un machiaj de vară perfect Geogia May Jagger, trucuri simple pentru un machiaj de vară perfect
 
Geogia May Jagger este supermodel şi de curând a împărtăşit cititoarelor revistei Vogue, trucurile sale pentru un machiaj de vară.
 
Foto: Hepta
 
Când vine vorba de machiaj, tânăra de 26 de ani îşi păstrează naturaleţea şi preferă să folosească produse cosmetice din ingrediente naturale, create chiar de ea.
 
Ca un adevarat profesionist, Georgia May Jagger îşi pregăteşte pielea pentru machiaj. Aplică o cremă hidratantă, o loţiune cu protecţie solară şi un balsam de buze căruia îi atribuie mai multe întrebuinţări. Îl foloseşte pentru a hidrata zonele uscate ale pielii şi nu numai. 
 
Pentru machiajul pleoapelor, Georgia May Jagger alege un fard discret într-o nuanţă naturală şi mascara. Apoi, foloseşte un ruj roz, puţin mai închis decât culoarea buzelor sale. Iar la sfârşit, îşi termină machiajul simplu şi rapid cu un spray tonic pentru a-i reda tenului o strălucire naturală.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: georgia may jagger , machiaj