Cadouri de Sărbători: Ce tip de dăruitori eşti - creativ, organizat sau intuitiv?

  • 73 afişări
28 noiembrie 2018
Cadouri de Sărbători: Ce tip de dăruitori eşti - creativ, organizat sau intuitiv?

Sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă, iar AFI Cotroceni este alături de tine, pentru că ştie că an de an eşti dăruitor neobosit. Cel mai mare mall din România te provoacă să rămâi Dăruitor de Meserie, în acest an cu upgrade-ul 2.0, şi îţi dedică şi un colind cu acelaşi nume. În această perioadă din an, mulţi dintre noi intră în rolul de one man show, planificând sărbătoarea perfectă în familie sau în grupul de prieteni, colegi ori parteneri de business. Ce tip de dăruitori eşti - creativ, organizat sau intuitiv?

 “Dăruitorul de meserie” #CREATIV.

Îi surprinzi pe cei dragi cu idei ingenioase sau chiar trăznite? Eşti atent nu doar la cadoul în sine, ci şi la metoda de împachetare, astfel încât să fie o adevărată experienţă de unboxing?

“Dăruitorul de meserie” #ORGANIZAT

Îţi faci chiar şi cu două luni înainte planurile pentru a-i surprinde pe cei dragi. Ai o listă cu toţi cei cărora doreşti să le oferi un zâmbet de sărbători şi ştii cu precizia unui ceas elveţian ce li se potriveşte.

“Dăruitorul de meserie” #INTUITIV

Eşti din categoria celor care frecventează în mod constant mall-ul, cei care ştiu tot ce este în magazine, cele mai noi tendinţe în shopping, cele mai cool gadget-uri.

Clienţii care au făcut cumpărături în valoare de minim 300 de lei, îşi pot înscrie bonurile pe Platforma mall-ului , pentru a câştiga sute  de AFI Gift Carduri, telefoane HUAWEI Mate 20 PRO, iar cel mai darnic dăruitor – un abonament pe un an de zile la IMAX. Campania se desfăşoară până pe 31 decembrie.

În acest an ducem la un nou nivel campania “Dăruitor de Meserie”, cu upgrade-ul 2.0. Experienţa de anul trecut ne-a ajutat să identificăm trei tipuri de dăruitori: creativul, organizatul şi cel intuitiv. Le propunem celor care iubesc să dăruiască să descopere cele mai cool cadouri la cel mai mare mall din România. Îi recompensăm pe aceşti oameni cu premii la un nou nivel, dar le propunem şi un colind în care sigur se regăsesc.”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Pentru că până şi cei mai dedicaţi dăruitori rămân uneori fără inspiraţie, AFI Cotroceni vine în ajutorul acestora cu un ghid de cadouri pe care le pot găsi în magazinele mall-ului. Ghidul poate fi ridicat gratuit de la Info Desk şi conţine idei de cadouri şi discount-uri substanţiale.

De asemenea, prichindeii îi pot scrie Moşului la cornerul amplasat special pentru ei în zona Info Desk. Gândurile şi dorinţele lor vor ajunge la Moş Crăciun, iar răspunsurile la scrisori se vor întoarce negreşit la ei. Copiii care aleg să trimită scrisori Moşului din AFI Cotroceni vor avea parte de premii surpriză.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cadouri