Iulia Albu, cu sinceritate despre operaţiile estetice: „Nu am silicoane. Am avut însă o intervenţie”

  • 536 afişări
15 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Iulia Albu, cu sinceritate despre operaţiile estetice: „Nu am silicoane. Am avut însă o intervenţie”

Galerie foto

Iulia Albu şi operaţiile esteticeIulia Albu şi operaţiile esteticeIulia Albu şi operaţiile esteticeIulia Albu şi operaţiile estetice
Iulia Albu este adepta frumuseţii naturale, fără ajutorul medicului estetician, după cum susţine chiar ea. 
 
Fashion editorul în vârstă de 36 de ani a mărturisit de nenumărate ori că nu apelează la astfel de schimbări, iar într-un interviu pentru Perfecte.ro a vorbit despre operaţiile estetice...pe care nu le are. Singura intervenţie este una minoră, la nivelul gleznelor.
 
„Nu am silicoane, nu am operaţii estetice, şi-mi iubesc nasul acvilin. Am avut însă o intervenţie de liposucţie la nivelul gleznelor”, a mărturisit vedeta.
 
În urmă cu un an, Domniţa de Alba a vorbit cu sinceritate pe blogul personal despre ”micile ajustări” pe care şi le-a făcut asupra corpului.
 
"Este adevărat, Domniţa a suferit o intervenţie la nivelul scalpului, ce are ca scop întreţinerea unui păr sănătos, stimularea şi regenerarea acestuia. Pentru că Domniţa vrea să aibă plete frumoase şi bălaie, în ciuda coafatului zilnic şi a folosirii produselor de hairstyling pe care o emisiune zilnică… le presupune. Da, am avut nişte glezne mai groase. Este ridicol, ştiu, mai ales… având în vedere restul siluetei mele filiforme. Ce să spun?! O femeie puternică trebuie susţinută de nişte glezne pe măsură. Însă cu problemele medicale chiar nu am putut trăi. Aşa încât… DA! mi-am făcut lipo-sculptură, deşi NU ERAM GRASĂ!”, a scris Iulia Albu pe blogul său.
 
Iulia Albu a făcut parte din juriul emisiunii ”Bravo, ai stil!” şi a fost căsătorită cu Mihai Albu, alături de care are o fiică, Mikaela.  În prezent, fashion editorul are un iubit alături de care a mărturisit într-un interviu pentru revista VIVA! că este pregătită să se căsătorească şi să devină din nou mamă. Îşi doreşte să aibă trei copii, dar încă nu ştie cum să gestioneze lucrurile având în vedere că Domniţa de Alba are o carieră.
 
Foto: Instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iulia albu