Kate Moss lansează propria trusă de make-up. Cât costă produsul

  • 87 afişări
10 august 2017
Kate Moss lansează propria trusă de make-up. Cât costă produsul

Kate Moss, cunoscută nu doar pentru cariera sa de model, ci şi pentru numeroasele reclame ale unor brand-uri celebre din industria de beauty, lansează propria sa linie de make-up.

 În colaborare cu brandul japonez Decorté, modelul scoate pe piaţă o trusă de machiaj cu nuanţele preferate ale vedetei: nude, roz pal, roşu glasic, mov afine, maro şi verde. Momentan trusa este disponibilă doar în magazinul Saks Fifth Avenue din New York şi costă 190 de dolari.

Cu ocazia lansării, Kate Moss a dezvăluit şi câteva din regulile pe care le urmează în ritualurile de înfrumuseţare.

“Pentru conturul ochilor, obişnuiesc să ridic puţin colţul ochilor, urmez linia genelor cu liquid liner-ul meu şi apoi trec cu degetul pe deasupra pentru a mânji puţin colţurile. În prezent cel mai important este să ai o piele frumoasă, radiantă, un machiaj light şi natural. Întotdeauna îmi curbez genele înainte de a aplica mascara şi am început de ceva timp să îmi conturez şi sprâncenele cu creionul pe care l-am inclus în kit. Cel mai bun sfat de frumuseţe pe care i l-aş oferi fiicei mele este să poarte tot timpul cremă cu factor de protecţie ridicat când se expune la soare”, a declarat Kate Moss.

Galerie foto

vezi galeria 6 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate moss , lansare , brand , model , machiaj , trusa
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!