Kim Kardashian, despre crema favorită pentru îngrijirea tenului. Costă peste 1,700 de lei

  • 575 afişări
11 ianuarie 2018
Kim Kardashian, despre crema favorită pentru îngrijirea tenului. Costă peste 1,700 de lei

Galerie foto

Kim Kardashian, despre crema favorită pentru îngrijirea tenului. Costă peste 1,700 de lei (galerie foto)Kim Kardashian, despre crema favorită pentru îngrijirea tenului. Costă peste 1,700 de lei (galerie foto)Kim Kardashian, despre crema favorită pentru îngrijirea tenului. Costă peste 1,700 de lei (galerie foto)Kim Kardashian, despre crema favorită pentru îngrijirea tenului. Costă peste 1,700 de lei (galerie foto)

Trebuie să recunoaştem că deşi este o apariţie pe care mulţi nu se pot decide dacă o iubesc sau o urăsc, Kim Kardashian are trăsături frumoase, iar după cum vedeta mărturiseşte, look-urile sale nu sunt deloc ieftine.

Kim Kardashian le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram micul ei secret pentru îngrijirea pielii. Este vorba despre crema de faţă Orchidée Impériale a brandului Guerlain, de care nu se poate despărţi şi care costă 1,766 de lei.

Crema ajută la reîntinerirea celulelor, evitând producerea unor noi celule, accelerând astfel regenerarea acestora. Toate semnele vizibile de îmbătrânire sunt reduse, ridurile fine şi cele adânci sunt reduse, pielea îşi recapătă fermitatea, densitatea şi elasticitatea, iar trăsăturile tale devin din ce în ce mai radiante.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kim kardashian , crema , ingrijire , ten