La 38 de ani, Chrissy Metz, pentru prima oară în costum de baie. Cum arată la 181 de kilograme şi 1.65 metri

  • 1004 afişări
15 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
La 38 de ani, Chrissy Metz, pentru prima oară în costum de baie. Cum arată la 181 de kilograme şi 1.65 metri

Galerie foto

Chrissy Metz, la piscinăChrissy Metz, la piscinăChrissy Metz, la piscinăChrissy Metz, la piscină
De-a lungul timpului, Chrissy Metz, în vârstă de 38 de ani, s-a declarat mulţumită de felul în care arată, acceptându-şi corpul aşa cum este el.  Actriţa a vorbit de nenumărate ori despre faptul că a învăţat să fie confortabilă în pielea ei şi-şi doreşte să-i inspire şi pe cei din jur în acest sens.
 
Într-un interviu pentru Glamour a dezvăluit că abia la vârsta de 38 de ani a îmbrăcat costumul de baie pentru prima oară, iar de atunci nu se mai teme să se afişeze în public. În plus, actriţa postează fotografii din vacanţă sau din timpul liber, petrecut la piscină şi pare foarte fericită, lipsită de orice grijă.
 
”Am crescut purtând tricou când mergeam la piscină”, a mărturisit Chrissy. ”Acum, ca adult, mi-am spus ”O să-mi găsesc un costum de baie care să-mi placă şi-l voi purta”, a continuat actriţa. 
 
Chrissy Metz cântăreţe 181 de kilograme şi are o înălţime de 1.65 metri. Actriţa s-a confruntat încă de la o vârstă fragedă cu obezitatea şi susţine că de-a lungul timpului a încercat să scape de kilogramele în plus.
 
”M-am născut dolofană, iar odată ce creşteam, în anumite perioade ale vieţii eram mai slabă sau mai activă, făceam sport, dar întotdeauna am fost un copil bucălat. Prietenii mei puteau mânca orice-şi doreau, dar eu ştiam că dacă mănânc anumite lucruri, mă voi îngrăşa. Trebuia să fiu foarte atentă la ceea ce mâncam”, a povestit Chrissy Metz într-un interviu pentru The Hollywood Reporter.
 
Când şi-a început cariera de actriţă, se temea de apariţiile pe covorul roşu, dar în timp, aceasta a depăşit această situaţie, devenind astfel o femeie încrezătoare şi fără temeri care a reuşit să se claseze pe listele celor mai bune apariţii din cadrul celor mai importante evenimente. Nu se teme de imprimeurile care ar putea-o dezavantaja şi nici de ţinutele sexy, ceea ce o face extrem de specială. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I could get used to this early morning dip in my sleepy time tank top in the balcony infinity pool. 🌊❤️ #saythatfivetimesfast #nosuitnoproblem #sandalsroyalbarbados #sandalsresorts #carribean #peaceloveunity

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 
 
Foto: Instagram, Hepta
 
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: chrissy metz