Motivul pentru care Alina Eremia foloseşte breton fals. Cum arată acum

  • 309 afişări
Motivul pentru care Alina Eremia foloseşte breton fals. Cum arată acum

13 februarie 2018

Galerie foto

Motivul pentru care Alina Eremia foloseşte breton fals. Cum arată acumMotivul pentru care Alina Eremia foloseşte breton fals. Cum arată acumMotivul pentru care Alina Eremia foloseşte breton fals. Cum arată acumMotivul pentru care Alina Eremia foloseşte breton fals. Cum arată acum


Vedetele din România apelează la multiple artificii stilistice, mai ales când vine vorba despre podoaba capilară.Recent, Alina Eremia a apelat la un breton fals pentru a-şi schimba look-ul. Cântăreaţa a postat o fotografie pe Instagram în care afişează o coafură cu breton, purtând acea meşă pentru filmarea unui videoclip.

În urmă cu un an şi Andra a făcut furori în mediul online, după ce a publicat o fotografie în care purta un breton ca al Cleopatrei. După ce fanii i-au făcut complimente şi au apreciat schimbarea de look a vedetei, Andra a mărturisit că este bretonul este fals şi că îi este greu să se tundă în acea zonă.

Este şi cazul Adelinei Pestriţu, pe vremea când avea părul lung, a purtat o perioadă un breton fals, deoarece a simţit nevoia unei schimbări de look.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: alina eremia , breton