Noutăţi în materie de beauty: ce produse să foloseşti în noiembrie 2018

  • 502 afişări
25 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Noutăţi în materie de beauty: ce produse să foloseşti în noiembrie 2018

Galerie foto

Noutăţi noiembrie 2018Noutăţi noiembrie 2018Noutăţi noiembrie 2018Noutăţi noiembrie 2018

Sezonul rece aduce noi produse în rutina zilnică de îngrijire şi frumuseţe a femeii moderne, iar cu această ocazie, am pregătit pentru tine lista noutăţilor din luna noiembrie, cu cele mai noi colecţii de tratamente pentru piele, ten, unghii sau păr. Dacă în sezonul cald s-a pus foarte mult accentul pe protecţia solară (musai să o folosiţi şi iarna!) sau produse care să protejeze părul în urma expunerii la soare, de data aceasta, hidratarea şi hrănirea tenului şi a pielii în lunile de toamnă/iarnă reprezintă o prioritate.

 

CE ESTE NOU ÎN MATERIE DE BEAUTY

 

MOROCCAN OIL COLOR COMPLETE

 
Brandul aduce o abordare revoluţionară, de data aceasta axându-se pe îngrijirea culorii părului vopsit, ferindu-l astfel de degradare, mătuire sau schimbare a nuanţei. Gama include produse care pot fi folosite atât acasă, cât şi la salon. Este prima colecţie de acest tip din lume şi are în spate proprietăţi tehnologice avansate, printre care, în exclusivitate, şi noua tehnologie ArganID, regăsită în toate cele cinci produse ale gamei. Această tehnologie este unică, super avansată care ajută uleiul să pătrundă profund în cortexul firului de păr, ajutând la repararea şi sigilarea cuticulei.
 

LONDA SCALP DETOX

 
Multe femei se confruntă cu un scalp gras sau cu un păr cu tendinţă de îngrăşare, iar pentru reechilibrarea scalpului, soluţia stă într-un tratament de pre-şamponare şi pre-detox. Londa Scalp DETOX este un produs care curăţă scalpul de poluanţi, impurităţi şi mătreaţă, ajutându-l şi oferindu-i un aspect sănătos.
 

REPECHAGE- LAMINA LIF Hydrating Seaweed Mask, BIOLIGHT Brightening Sheet Mask, RED-OUT Soothing Sheet Mask, Triple Action Peptide Mask 

 
Patru tipuri de măşti cu fibre de celuloză se regăsesc acum în noua colecţie Repechage. Fiecare acţionează într-un mod unic, cu efecte vizibile încă de la prim utilizare. Noile măşti sunt ideale pentru toate tipurile de ten şi combat semnele de îmbătrânire prematură, tenul neuniform, pielea uscată sau sensibilă.
 

KOLESTON PERFECT DE LA WELLA PROFESSIONALS

 
Pentru o nuanţă vibrantă şi uniformă, noul produs de colorare Koleston Perfect este răspunsul. Acesta ajută părul să fie mai sănătos după colorare şi-i oferă o culoare mai pură, mai curată şi mai intensă. Acoperă 100% firele albe de păr şi creează aceeaşi profunzime a nuanţei, de la rădăcină până la vârfuri, paleta colorisică fiind ideală atât pentru nuanţele naturale, cât şi pentri blonde, brunete sau roşcate.
 
 

SHINE CRAFTER

 
Ceara modelabilă de la Sebastian Professional are o textură soft, dar perfectă pentru fixarea părului şi suficient cât să creeze o definire flexibilă. Oferă părului un efect spectaclos de strălucire şi ajută la obţinerea cu uşurinţă a diferitelor coafuri. Se aplică pe palme, apoi pe părul puţin uscat pentru a fi folosit ca bază de styling, iar pentru modelare şi definire, poate fi aplicat pe părul umed.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: noutati noiembrie