Produsele vegane de îngrijire, ideale pentru un păr şi o piele frumoase în mod natural

  • 86 afişări
13 noiembrie 2018
Produsele vegane de îngrijire, ideale pentru un păr şi o piele frumoase în mod natural

Lansarea brandului Nature Box în România provoacă idealurile tradiţionale de frumuseţe, venind, în schimb, cu o abordare holistică asupra frumuseţii. În plus, îşi propune să fie în deplină armonie cu natura şi să respecte viaţa, fiind un brand sustenabil. Cele cinci game realizate cu 100% uleiuri presate la rece din fructe şi nuci combină îngrijirea cu energia pozitivă pentru ca tu să arăţi şi să te simţi bine, atât în interior, cât şi la exterior. Brandul face aluzie la trendul „Unboxing” de pe platformele sociale şi, în acelaşi timp, este un brand vegan, plin de vitamine şi antioxidanţi, fără silicon, coloranţi artificiali, sulfaţi sau parabeni. 

 

Beauty Positivity – o abordare holistică a frumuseţii

 

Alegerile noastre în materie de consum şi stil de viaţă sunt tot mai mult ghidate de un simţ al răspunderii – de la mâncare şi modă până la călătorii şi produse cosmetice. Originea, producţia şi comercializarea unui produs trebuie să fie cât mai transparente şi sustenabile. În conformitate cu studiul* „Global Shapers”, realizat de Forumul Economic Global (World Economic Forum), sustenabilitatea este un aspect deosebit de important pentru mileniali, iar Nature Box le împărtăşeşte această filozofie. „Beauty Positivity” nu înseamnă doar un păr şi o piele frumoase. Femeile se simt cu adevărat frumoase doar atunci când interiorul şi exteriorul sunt în echilibru - „Beauty Positivity” derivă din a fi conştient că faci bine, în mod activ, pentru tine şi viitoarele generaţii”, spune Marie-Ève Schröder, Corporate Senior Vice President International Marketing în cadrul diviziei de produse cosmetice Henkel. 

 

Tot ce are natura mai bun este presat la rece.

 

Uleiurile presate la rece au fost dintotdeauna apreciate pentru proprietăţile lor nutritive. De asemenea, sunt unele dintre cele mai eficiente ingrediente de înfrumuseţare. Cele cinci game conţin uleiuri presate la rece din fructe şi nuci: Avocado, Cocos, Caisă, Migdală şi Macadamia. Uleiurile presate la rece sunt foarte diferite faţă de uleiurile utilizate în mod normal. Presarea la rece este cel mai eficient proces de extracţie ce permite conservarea în întregime a nutrienţilor esenţiali ai uleiului. Uleiurile procesate la rece din produsele Nature Box nu sunt rafinate sau prelucrate, astfel că toate vitaminele lor preţioase, cum ar fi A, B, C, D, şi E, precum şi antioxidanţii şi acizii graşi nu se pierd. Uleiurile presate la rece din aceste produse previn uscarea pielii şi, în acealaşi timp, hidratează şi catifelează pentru ca pielea şi părul să capete un aspect sănătos şi puternic. De asemenea, aceste uleiuri sunt vegane şi nu conţin silicon, coloranţi artificiali, sulfaţi şi parabeni. Formula produselor protejează părul şi pielea şi le acoperă cu o peliculă subţire ce nu încarcă sau îngraşă. Varietatea de ingrediente naturale acoperă multiple nevoi de înfrumuseţare: biotina din uleiul de avocado stimulează producerea de cheratină, intensificând strălucirea naturală a părului. Uleiul de cocos are proprietăţi calmante şi oferă o hidratare intensă. Acizii graşi nesaturaţi şi vitamina A din uleiul de caise creează o barieră naturală protectoare pentru piele. Proprietăţile antioxidante ale uleiului de migdală protejează şi ele pielea, oferindu-i o strălucire deosebită. Uleiul de macadamia are un efect regenerator ce conferă fermitate pielii şi oferă o protecţie naturală împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: produse vegane