Sandra Bullock, beauty tricks, la 54 de ani. Foloseşte o cremă cu extract de prepuţ de bebeluş

  • 1083 afişări
23 octombrie 2018
Sandra Bullock, beauty tricks, la 54 de ani. Foloseşte o cremă cu extract de prepuţ de bebeluş

Galerie foto

Sandra Bullock, secretul de frumuseţe, la 53 de ani. "Te vei duce la cosmeticiană şi-i vei zice “dă-mi penisul!”” (galerie foto)Sandra Bullock, secretul de frumuseţe, la 53 de ani. "Te vei duce la cosmeticiană şi-i vei zice “dă-mi penisul!”” (galerie foto)Sandra Bullock, secretul de frumuseţe, la 53 de ani. "Te vei duce la cosmeticiană şi-i vei zice “dă-mi penisul!”” (galerie foto)Sandra Bullock, secretul de frumuseţe, la 53 de ani. "Te vei duce la cosmeticiană şi-i vei zice “dă-mi penisul!”” (galerie foto)

Sandra Bullock a dezvăluit recent câteva dintre secretele ei de frumuseţe, printre care se numără şi o cremă care a creat controverse.

Invitată în emisiunea The Ellen Show, Sandra Bullock a vorbit despre tratamentul inedit pe care ea şi Cate Blanchett îl folosesc, acesta fiind o cremă cu extract de prepuţ de bebeluş coreean, pe care l-au denumit, într-o notă umoristică, “Penis Facial”.

“O numesc “Penis Facial”, iar când o să vezi cât de bine funcţionează asupra tenului, te vei duce la cosmeticiană şi-i vei zice “dă-mi penisul!””, i-a spus Sandra Bullock gazdei sale.

“De ce ai vrea asta? Mici penisuri vor începe să-ţi crească pe faţă. Cam asta face Karma”, a continuat Ellen în aceeaşi manieră plină de umor.

Tratamentul “Penis Facial” pe care actriţele Sandra Bullock şi Cate Blanchett îl folosesc costă 650 de dolari şi se folosesc ace de mici dimensiuni care să deschidă porii. Serumul folosit la tratament este derivat din celulele prepuţului proaspăt îndepărtat al bebeluşilor din Coreea, iar celulele stem ajută la formarea colagenului şi a elastinei, care conferă pielii un aspect întinerit şi radiant.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!