Trucuri ale specialiştilor pentru părul vopsit. Cum să păstrezi o culoare intensă pe timpul verii

  • 124 afişări
08 august 2018 Alexandra Necsoiu
Trucuri ale specialiştilor pentru părul vopsit. Cum să păstrezi o culoare intensă pe timpul verii

Ai fost în vacanţă? Cât mai ai? Trei zile? O săptămână? Super! Şi ti-ai pregătit bagajele, cosmeticele? Te-ai tuns, te-ai coafat, te-ai vopsit?  Dar, chiar...e bine să aplici o culoare fresh înainte să mergi la mare? Şi dacă alegi să faci aşa, atunci cum îţi protejezi nuanţa? Iată răspunsul de la Arabella Zadic, stilist Wella Professionals. 
 
”Vara, părul trebuie tratat diferit. Pune accentul pe produse de îngrijire şi tratamente special create pentru această perioadă, produse de hidratare şi de hrănire”, ne explică stilista.
 
Iar, dacă vine vorba de împrospătarea culorii, specialista Wella Professionals ne sfătuieste următoarele: „vopsirea părului nu este obligatorie înainte de concediu, însă este IMPERIOS NECESAR să protejăm culoarea în timpul expunerii la soare. Şi, dacă mergi la piscină, nu uita de cască! Apa cu clor mătuieşte culoarea, o schimbă, o degradează – şi mă refer,  mai ales, la nuanţele de blond rece”.
 
Ritualul de îngrijire pe timp de vara poate părea un pic mai complicat, dar nu e aşa! Contează  să alegi cu grijă şi cu înţelepciune produsele cosmetice din trusa de vacanţă. Pentru că este inevitabil că structura firului de par va fi afectată de soare, vânt, apă cu sare, clor, nisip. Aşadar, dacă vrei să revii din vacanţă cu un păr de diva, atunci e obligatoriu ca, după expunerea la soare, să îţi regenerezi  echilibrul hidric din firul de păr.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: culoare , par , specialisti , trucuri