Vitamine şi ingrediente care îţi protejează pielea de soare

  • 113 afişări
12 iunie 2018 Alexandra Necsoiu
Vitamine şi ingrediente care îţi protejează pielea de soare

Există aşa ceva? Există vitamine si ingrediente care te pot ajuta să îţi protejezi pielea de razele soarelui? Ei bine, da. Desigur, nu în stare naturală, însă ele pot fi regăsite în compoziţia unor cosmetice certificate BIO.

            Dacă în vara asta visezi la o piele strălucitoare, dar protejată, hrănită şi hidratată, ia aminte la ce produse de protecţie solară apelezi.

Vitamine si ingrediente care barează soarele

  • Pruna Kakadu
  • Acerola
  • Vitamina C

      Sunt doar trei ingrediente minune, care barează soarele. Acestea se reunesc într-un complex vitaminic puternic care vine să îi ofere pielii o puternică sursă de vitamine. Extractul de Pruna Kakadu este bogat în vitamina C, obţinută prin procesul de osmoză. ”Aşadar aceasta este pură, stabilă şi activă, iar în asociere cu extractul de Acerola, creşte exponenţial eficienţa acesteia”, ne explică Diana Marandiuc, Trainer Naturys România.

Ceaiul alungă radicalii liberi

      Ştiai că polifenolii care se găsesc în ceai ajută la prevenirea formării radicalilor liberi? Şi unde mai pui că aceştia exercită un efect protector împotriva nocivelor raze UVA.

Ceaiul, indiferent că e roşu, alb sau verde, aduce pielii un aport de minerale şi antioxidanţi care face pielea mai fină şi mai fermă.

Uleiuri preţioase

Ingredientelor de top de mai sus vine să li se adauge complexul nutritiv compus din ulei de măsline, ulei de argan şi unt de Shea care hrăneşte şi hidratează în profunzime.

  • Uleiul de argan organic eliberează antioxidanţi puternici pentru o protecţie suplimentară, remineralizează pielea, o hrăneşte şi îi un aspect neted şi suplu;
  • Untul de Shea exercită o funcţie nutritivă, de tonifiere şi o acţiune emolientă.
  • Complex Anti-îmbătrânire - produs prin combinarea uleiului de măsline, a coriandrului şi a piperului negru efectuează o acţiune de blocare radicalilor liberi care sunt stimulaţi de expunerea la soare.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: piele , soare , vitamine