Adevărul despre mariajul Melaniei cu Donald Trump. Îl vede ca pe un tată şi s-a căsătorit cu el pentru a fi protejată

  • 527 afişări
24 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Adevărul despre mariajul Melaniei cu Donald Trump. Îl vede ca pe un tată şi s-a căsătorit cu el pentru a fi protejată

Galerie foto

Melania Trump, despre mariajul cu Donald TrumpMelania Trump, despre mariajul cu Donald TrumpMelania Trump, despre mariajul cu Donald TrumpMelania Trump, despre mariajul cu Donald Trump
Există o teorie cum că unele femei aleg să se căsătorească cu bărbaţi care le amintesc de taţii lor. Se pare că, potrivit unei noi cărţi despre viaţa soţiei lui Donald Trump, Melania se regăseşte în întregime în această situaţie.
 
Autoarea cărţii ”The Secret History of Trump’s Women”, Nina Burleigh, susţine că Melania Trump, în vârstă de 48 de ani, a decis să se căsătoreasă cu Preşedintele Statelor Unite, în vârstă de 72 de ani, din dorinţa de a se simţi protejată, aşa cum se simte orice fată în preajma tatălui ei.
 
”Este vorba de putere şi protecţie. Avea nevoie de un bărbat puternic, să-i amintească de tatăl ei”, povesteşte o sursă apropiată Melaniei potrivit Golden Handcuffs.
 
Bineînţeles, Casa Albă nu a ezitat şi a negat toate aceste presupuneri.
 
”Ca de obicei, presupunerile făcute de surse anonime în cărţi, nu sunt adevărate”, a răspuns pentru People Stephanie Grisham, departamentul de comunicare al Melaniei. ”Aş adăuga faptul că autorul nici nu s-a deranjat să verifice dacă ceea ce scrie este adevărat”, a continuat aceasta.
 
Golden Handcuffs se concentrează asupra vieţilor celor mai importante femei din viaţa lui Donald Trump, de la bunică şi mamă, până la soţiile sale şi fiice. Nina Burleigh a oferit în carte detalii despre cum a ajuns cea de-a treia soţie a lui Trump, născută dintr-o mamă care lucra la o fabrică şi un tată care lucra ca şofer, să devină model, iar mai apoi să se căsătorească cu un miliardar american în vârstă.
 
Un prieten apropiat familiei a povestit pentru o televiziune din Slovenia că Melania ”s-a căsătorit cu tatăl ei”. De asemenea, în carte se arată că ”amândoi sunt apropiaţi de vârstă şi seamănă foarte mult unul cu celălalt”. Până şi Prima Doamnă a făcut la un moment dat o comparaţie între cei doi bărbaţi din viaţa ei.
 
”Amândoi sunt foarte muncitori”, a spus Melania Trump despre tatăl şi soţul ei, într-un interviu acordat publicaţiei GQ, în aprilie 2016. ”Amândoi sunt foarte deştepţi şi capabili, deşi au crescut în medii diferite, au aceleaşi valori şi tradiţii. Eu sunt la fel ca soţul meu. Înţelegi ce spun? Aşa este şi tatăl meu; este un familist, ţine la tradiţie şi este foarte muncitor. La fel şi soţul meu”, a continuat Melania.
 
Autoarea vorbeşte, pe lângă similarităţile dintre Donald Trump şi tatăl Melaniei, despre ceea ce-i oferă şi-şi dorea cel mai mult: siguranţă. Pe lângă faptul că noul bărbat din viaţa ei a ajutat-o să aibă o carieră de model care a propulsat-o pe culmile succesului, dar acesta i-a oferit şi tot confortul de care a avut nevoie. Dar toate astea au şi un preţ. Imediat după alegerile prezidenţiale şi scandalurile în care a fost implicat, tensiunile din cuplul prezidenţial au început să apară, iar ele au fost lăsate la vedere prin micile gesturi făcute în timpul apariţiilor publice. Să ne amintim toate momentele în care Melania refuza să-şi ţină soţul de mână, lucru care a atras atenţia presei şi i-a poziţionat unde Prima Doamnă nu-şi dorea vreodată să ajungă.
 
”Ceea ce se întâmplă este exact ceea ce nu-şi dorea să se întâmple. Au ajuns ca surorile Kardashian: scandaluri, divorţuri, prima pagină”, a povestit o sursă la acea vreme.
 
În ciuda acestui haos creat între cei doi, Melania Trump a încercat să-şi simplifice viaţa de la Casa Albă şi să îşi găsească liniştea.
 
”Adevărul despre Melania Trump este că, aşa cum a observat şi Stane Jerko (n.r.- fotograful care a descoperit-o), nu se simte confortabil când este expusă”, a scris autoarea. 
 
Dar pentru că ”lumea ei este foarte, foarte mică”, Melania a acceptat să intre în acest joc tensionat, ”şi-a dorit pantofi cu toc şi talpă roşie (n.r.- pantofi care aparţin designerului Christian Louboutin), şi un acoperiş deasupra capului. Şi le-a primit”.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: melania trump