11 modele de sneakerşi din catifea care să te inspire în acest sezon

  • 56 afişări
10 ianuarie 2018
11 modele de sneakerşi din catifea  care să te inspire în acest sezon

Galerie foto

11 modele de sneakerşi din catifea  care să te inspire în acest sezon (galerie foto)11 modele de sneakerşi din catifea  care să te inspire în acest sezon (galerie foto)11 modele de sneakerşi din catifea  care să te inspire în acest sezon (galerie foto)11 modele de sneakerşi din catifea  care să te inspire în acest sezon (galerie foto)

Deşi nu pare tocmai o alegere bună, sneakerşii pot fi purtaţi chiar şi în sezonul rece, iar cu piesele vestimentare potrivite, nici nu vei simţi prezenţa frigului.

Deja este cât de poate de evident că şi în acest an, catifeaua va face furori în garderoba feminină, numărându-se printre piesele vestimentare de bază pe care trebuie să le ai în dulap. Acelaşi lucru putem spune şi despre sneakerşii din catifea, care pot fi o alegere deosebită, mai ales dacă modelul pentru care optezi are anumite detalii care să-ţi evidenţieze ţinuta.

Extrem de confortabili şi cu un aspect al anilor ’90, iubitorii de sneakerşi se pot inspira din galeria noastră. Iată 11 modele pe care le-ai putea adopta în acest sezon.

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: modele , sneakersi , catifea