3 ţinute COOL inspirate de Iuliana Tudor

  • 153 afişări
29 octombrie 2018
3 ţinute COOL inspirate de Iuliana Tudor

Galerie foto

Iuliana Tudor- stil vestimentarIuliana Tudor- stil vestimentarIuliana Tudor- stil vestimentarIuliana Tudor- stil vestimentar

Iuliana Tudor este una dintre cele mai iubite vedete din România, iar fiecare apariţie a sa este studiată şi adaptată în stilul personal. În fiecare seară de duminică ne dă întâlnire la emisiunea ”Vedeta populară”, unde putem admira în detaliu fiecare alegere vestimentară. Dacă pe scenă adoptă rochii de seară, glam şi extrem de elegante, în viaţa de zi cu zi, vedeta obişnuieşte să jongleze cu ţinutele sale, în funcţie de activităţile pe care le are.

 
”Pe scenă mă îmbrac elegant în rochii de seară, la birou adopt un stil smart casual, când merg în parc cu Tudor, sport, când am întâlniri oficiale aleg ţinute business, la evenimente mondene am adoptat une­ori ţinute masculine în care mă simt foarte bine, acasă întotdeauna lejer! Pe scenă, am lansat un stil cu care m-am identificat ani buni: rochia de seară, stilizată cu ele­mente din costumul popu­lar românesc!” , spune Iuliana Tudor, despre stilul său vestimentar.
 
În dressingul vedetei nu lipesc: pantalonii, cămăşile albe, clasice, dar nici piesele vestimentare de un albastru-electric.
 
Orice ar purta, arată impecabil, iar secretul  siluetei sale stă în câteva reguli ferme: face mişcare, mănâncă echilibrat şi nu consumă multe dulciuri. În urma unui interviu pentru Ce se întâmplă doctore, Iuliana Tudor a dezvăluit care sunt regulile stricte pe care şi le impune, pentru o viaţă sănătoasă. Mai mult, acestea sunt valabile şi pentru fiul ei, Tudor.
 
”Apă minimum 2 l pe zi. Fără mezeluri. Fără prăjeli. Cât mai puţin zahăr posibil. Nicio zi fără fructe şi legume! Nicio zi fără să zâmbim! Nicio zi fără joacă! Nicio zi fără dragoste! Nicio zi fără mişcare (chiar şi numai mers pe jos). Pentru că toate întăresc sănătatea familiei mele!”

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iuliana tudor