5 modalităţi simple de a purta haina de blană în sezonul rece

  • 1197 afişări
5 modalităţi simple de a purta haina de blană în sezonul rece

12 octombrie 2016 Alexandra Necsoiu

Aşa cum era de aşteptat, sezonul rece nu este unul tocmai primitor, dar asta nu ne va împiedica să adoptăm noile tendinţe în cele mai stylish ţinute. Şi, ca-n fiecare an, există piese vestimentare şi accesorii care, cu siguranţă, nu se vor demoda vreodată aşa că, ne este foarte uşor să le reîncadrăm în ţinutele noastre de toamnă.

De data aceasta, blănurile sunt cele care-şi menţin glorios poziţia printre favoritele sezonului şi, adoptate corespunzător, te pot face să arăţi spectaculos cu orice ocazie. Fie că alegi să porţi o ţinută casual sau una elegantă, blănurile vor reuşi să confere un aer plin de feminitate look-ului. Iată 5 modalităţi simple de a purta haina de blană în sezonul rece.

Animal print. Unul dintre cele mai râvnite imprimeuri, indiferent de sezon, dar mai ales întâlnit printre toate piesele vestimentare este cel leopard. Acesta poate oferi ţinutei un aspect extrem de complex fără prea mult efort, iar dacă nu eşti decisă ce să porţi, alege cu încredere piese vestimentare în tonuri neutre, monocrome, pe care să le porţi alături de o haină de blană cu animal print. Pentru un plus de efect şi accente îndrăzneţe, alege să porţi o piesă vestimentară sau un accesoriu în tonuri aprinse de roşu. Acest artificiu va reuşi să-ţi ofere ţinutei un contrast puternic şi vibrant.

Tonuri pudrate. Dacă-ţi doreşti să fii o apariţie spectaculoasă, iar prin ţinuta ta să aduci un aer proaspăt şi plin de culoare în sezonul rece, optează pentru o haină de blană în tonuri pudrate. De altfel, încearcă să jonglezi cu nuanţele şi materialele. Fie că alegi să creezi un duo complex format din tonuri aprinse sau păstrezi liniile simple, cu siguranţă, efectul va fi surprinzător.

Pantaloni din piele. Iată un duo extrem de îndrăzneţ şi provocator care reuşeşte să ne cucerească de la prima vedere. Alege să porţi o haină de blană, fie ea în nuanţe aprinse, neutre sau chiar mixuri de culori, alături de o pereche de pantaloni de piele. Jocul de texturi va fi unul ideal pentru temperaturile scăzute.

Sneakerşi. Aşa cum ne-am obişnuit, sneakerşii pot fi purtaţi atât în ţinute sport, cât şi în ţinute elegante şi, pe lângă asta, îi putem adopta nu doar în sezonul cald, cât şi când temperaturile scăzute-şi fac apariţia. Un duo extrem de apreciat este acest mix format dintr-o pereche de sneakerşi, purtaţi într-o manieră  diferită şi anume, alături de o haină de blană elegantă. Apariţia va fi una de efect şi, cu siguranţă va fi  una apreciată.

Cizme peste genunchi. În cazul în care ideea de apurta o pereche de snakerşi nu te încântă şi-ţi doreşti să rămâi în sfera ţinutelor feminine şi pline de rafinament atunci, ţinuta ta poate fi completată de o pereche de cizme peste genunchi care, de altfel, reprezintă un must have în sezonul rece. Pe lângă faptul că oferă un aspect foarte stylish, vei putea crea cu ajutorul acestora atât ţinute simple, cât şi complexe.

Foto: Pinterest

Galerie foto

5 modalităţi simple de a purta haina de blană în sezonul rece (galerie foto)5 modalităţi simple de a purta haina de blană în sezonul rece (galerie foto)5 modalităţi simple de a purta haina de blană în sezonul rece (galerie foto)5 modalităţi simple de a purta haina de blană în sezonul rece (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sezon , toamna , tendinte , tinute , haina de blana , blanuri