6 ţinute care să te inspire pentru petrecerea de logodnă

  • 387 afişări
12 ianuarie 2018
6 ţinute care să te inspire pentru petrecerea de logodnă

Galerie foto

6 ţinute care să te inspire pentru petrecerea de logodnă (galerie foto)6 ţinute care să te inspire pentru petrecerea de logodnă (galerie foto)6 ţinute care să te inspire pentru petrecerea de logodnă (galerie foto)6 ţinute care să te inspire pentru petrecerea de logodnă (galerie foto)

Alegerea ţinutelor pentru petrecerile de logodnă te pot pune în dificultate mai tare decât o pot face cele pentru ziua nunţii. Bineînţeles, o adevărată provocare poate fi şi găsirea ţinutei perfecte pentru o zi obişnuită, dar în cazul unei petreceri de logodnă, trebuie să ai grijă să nu eclipsezi viitoarea mireasă.

Există câteva reguli de care trebuie să ţii cont, iar pe lângă alegerea exclusă a rochiei albe, nu uita să optezi pentru piese vestimentare confortabile, iar dacă vorbim de un dress code, fă un mic research înainte. Află unde se va ţine petrecerea, dacă va fi în aer liber sau într-un restaurant, cum va fi vremea şi tot aşa.

Iată câteva ţinute care te-ar putea înspira în orice situaţie pentru alegerea unei ţinute ideale pentru petrecerea de logodnă.

Foto: Style du monde

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: logodna , petrecere , tinute