Adelina Pestriţu, criticată dur de Iulia Albu. ”Nu ştiu a ce miroase Adelina Pestriţu, dar “mortăciunea” de pe umar arată ca un sconcs”

  • 2349 afişări
31 octombrie 2018
Adelina Pestriţu, criticată dur de Iulia Albu. ”Nu ştiu a ce miroase Adelina Pestriţu, dar “mortăciunea” de pe umar arată ca un sconcs”

Galerie foto

Adelina Pestriţu, criticatăAdelina Pestriţu, criticatăAdelina Pestriţu, criticatăAdelina Pestriţu, criticată
În zilele de marţi, vedetele din showbiz-ul românesc nu scapă de vorbele critice ale Iuliei Albu. În categoria ”Marţea Neagră” de pe blogul său, găsim noi ”victime”, printre care se numără şi Adelina Pestriţu.
 
Proaspăta mamică a intrat în vizorul fashion editorului, iar ţinutele pe care le-a purtat în utlima perioadă nu au fost tocmai pe gustul ei. În primul rând, Iulia Albu este împotriva hainelor scumpe de blană, iar acestea au fost exact elementele care i-au atras atenţia Domniţei de Alba, care a criticat-o dur pe fosta prezentatoare.
 
”Adelina Pestriţu a găsit o modalitate ingenioasă de a-şi procura blănuri. Şi apoi, nah, când ai o maşină aşa de mare… şi muncită cu sudoarea frunţii… nu e cazul să-ţi faci procese de conştiinţă că mai “accidentezi” câte un vizon din când în când. Şi dacă tot l-ai “accidentat”, măcar să-i păstrezi vie amintirea pentru că nimic nu se compară cu o fleică “curăţată” conştiincios, nu-i aşa?
 
Nu sunt foarte sigură ce caută perdeaua în context, dar dacă îi place până şi Mihaelei Rădulescu, altă nostalgică a vizoanelor “pierdute”…. ce putem noi spune?… Şi, ca să concluzionăm, nu ştiu a ce miroase Adelina Pestriţu, dar “mortăciunea” de pe umar arată al naibii de similar unui sconcs. Dar să nu intrăm în detalii parfumate”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iulia albu