Angelina Jolie, apariţie impresionantă pe covorul roşu la Critics Choice Awards

  • 519 afişări
12 ianuarie 2018
Angelina Jolie, apariţie impresionantă pe covorul roşu la Critics Choice Awards

Galerie foto

Angelina Jolie, apariţie impresionantă pe covorul roşu la Critics Choice Awards (galerie foto)Angelina Jolie, apariţie impresionantă pe covorul roşu la Critics Choice Awards (galerie foto)Angelina Jolie, apariţie impresionantă pe covorul roşu la Critics Choice Awards (galerie foto)Angelina Jolie, apariţie impresionantă pe covorul roşu la Critics Choice Awards (galerie foto)

Angelina Jolie a întors toate privirile cu apariţia sa pe covorul roşu la Critics Choice Awards, purtând o rochie spectaculoasă de culoare albă cu ajutorul căreia şi-a scos în evidenţă tatuajele de pe spate.

Actriţa în vârstă de 42 de ani a fost prezentă la celebrul eveniment pentru a-şi susţine filmul “First They Killed My Father”, care a fost nominalizat pentru premiul celui mai bun film într-o l imbă străină.

Angelina Jolie a ales să poarte o rochie albă din colecţia casei de modă Ralph and Russo, modelul fiind unul departe de apariţiile clasice cu care actriţa s-a făcut remarcată pe covorul roşu în cariera sa. Tăieturile asimetrice, spatele gol, dar şi detaliile din pene din zona decolteului, toate acestea i-au făcut apariţia mult mai interesantă.

Pentru a completa ţinuta, Angelina a optat pentru un ruj roşu care i-a adus un vibe old-school inspirat de la Hollywood şi o pereche de pantofi din catifea de culoare argintie.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!