Brigitte Macron, prezenţă uluitoare într-o rochie mini, la 65 de ani

  • 336 afişări
13 septembrie 2018 Alexandra Necsoiu
Brigitte Macron, prezenţă uluitoare într-o rochie mini, la 65 de ani

Galerie foto

Brigitte Macron, prezenţă uluitoare într-o rochie mini, la 65 de aniBrigitte Macron, prezenţă uluitoare într-o rochie mini, la 65 de aniBrigitte Macron, prezenţă uluitoare într-o rochie mini, la 65 de aniBrigitte Macron, prezenţă uluitoare într-o rochie mini, la 65 de ani
Brigitte Macron a fost alături de soţul ei, Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, pentru a-l întâmpina pe Prinţul Japoniei, Naruhito, la Palatul Versailles.
 
Prima Doamnă a Franţei, în vârstă de 65 de ani, a avut o apariţie fascinantă, strălucind la propriu pe covorul roşu într-o ţinută impecabilă. Fiind cunoscută pentru alegerile sale vestimentare extrem de îndrăzneţe pentru vârsta ei, nici de data aceasta soţia preşedintelui nu a făcut o excepţie pentru a-l întâmpina pe viitorul împărat al Japoniei.
 
Brigitte Macron a fost toată un zâmbet pentru fotografiile oficiale, înainte ca cei trei să cineze în onoarea vizitei Prinţului Naruhito în Franţa. Cu această ocazie, soţia Preşedintelui Emmanuel Macron a ales să poarte o rochie mini argintie, creaţie vestimentară care aparţine brandului său favorit, Louis Vuitton, având ca detaliu accentele japoneze din jurul gâtului. 
 
Ca o adevărată fashionistă, Brigitte Macron şi-a completat ţinuta cu o coafură simplă, un coc prins, o pereche de pantofi stiletto metalici din aceeaşi poveste cu rochia şi un clutch asemănător ţinutei.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!