Brigitte Macron şi Melania Trump, duelul celor mai bune apariţii. Ce au purtat la summit-ul NATO

  • 255 afişări
12 iulie 2018
Brigitte Macron şi Melania Trump, duelul celor mai bune apariţii. Ce au purtat la summit-ul NATO

Galerie foto

Brigitte Macron şi Melania Trump, duelul celor mai bune apariţii. Ce au purtat la summit-ul NATO (galerie foto)Brigitte Macron şi Melania Trump, duelul celor mai bune apariţii. Ce au purtat la summit-ul NATO (galerie foto)Brigitte Macron şi Melania Trump, duelul celor mai bune apariţii. Ce au purtat la summit-ul NATO (galerie foto)Brigitte Macron şi Melania Trump, duelul celor mai bune apariţii. Ce au purtat la summit-ul NATO (galerie foto)

Când Brigitte Macron şi Melania Trump se întâlnesc, parcă vedem un contrast extraordinar de stiluri, nuanţe, forme şi texturi. Soţiile preşedinţilor Donald Trump şi Emmanuel Macron s-au întâlnit la summit-ul NATO unde amândouă au arătat fabulos, iar apariţiile lor au fost ireproşabile.

Dacă pentru activităţile de zi cele două au ales siluete clasice, cu ocazia cinei, amândouă au mers în zone extrem de diferite.

Brigitte Macron a ales să poarte un smoking în duo alb-negru, creaţie vestimentară a brandului său  favorit, în timp ce Melania Trump a optat pentru o rochie albă impresionantă în linie A de la designerul Elie Saab, creaţie vestimentară completată de motivele cu frunze care ne reaminteşte de rochia Valentino pe care a purtat-o la întâlnirea cu Regina Letizia.

Dacă versiunea de pe podium, din colecţia de primăvară 2018, era una extrem de transparentă şi asortată cu un clutch şi sandale, Prima Doamnă a Satelor Unite a reuşit să o poarte într-o manieră decentă, elegantă şi cât se poate de sofisticată, alături de clasicii pantofi stiletto de care nu se poate despărţi.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: brigitte macron , summit , nato , melania trump , tinute