Britney Spears, penibilă pe covorul roşu. Ce apariţie eşuată a avut artista

  • 10807 afişări
14 aprilie 2018
Britney Spears, penibilă pe covorul roşu. Ce apariţie eşuată a avut artista

Galerie foto

Britney Spears, penibilă pe covorul roşu. Ce apariţie eşuată a avut artista (galerie foto)Britney Spears, penibilă pe covorul roşu. Ce apariţie eşuată a avut artista (galerie foto)Britney Spears, penibilă pe covorul roşu. Ce apariţie eşuată a avut artista (galerie foto)Britney Spears, penibilă pe covorul roşu. Ce apariţie eşuată a avut artista (galerie foto)
Britney Spears a fost prezentă la cea de-a 29-a ediţie GLAAD Media Awards, unde s-a numărat printre câştigătorii marilor premii. 
 
Deşi spera să impresioneze cu alegerea sa vestimentară, din disperarea de a demonstra că este mai fit pe zi ce trece, artista a avut o apariţie penibilă. Nu doar că a exagerat cu bronzul, dar şi alegerea vestimentară a fost prea exagerată. A vrut să fie sexy, dar a reuşit să atragă doar reacţii negative.
 
Cântăreaţa în vârstă de 36 de ani a reuşit să obţină o siluetă trasă prin inel, după mult timp petrecut în sala de fitness şi cu un regim alimentar draconic însă, pe covorul roşu, nu a evidenţiat acest aspect. Cu o apariţie mai extravagantă decât la concerte, Britney Spears a optat pentru o rochie mult prea mulată şi scurtă care nu doar că nu îi scotea formele în evidenţă, dar părea şi că o strânge foarte tare.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: britney spears , covorul rosu , aparitie