Cindy Crawford, apariţia pe covorul roşu care aminteşte de fostul soţ, Richard Gere

  • 388 afişări
25 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Cindy Crawford, apariţia pe covorul roşu care aminteşte de fostul soţ, Richard Gere

Galerie foto

Cindy Crawford, în Versace pe covorul roşuCindy Crawford, în Versace pe covorul roşuCindy Crawford, în Versace pe covorul roşuCindy Crawford, în Versace pe covorul roşu
Am putea spune că în urmă cu câteva zile a avut loc reuniunea celor mai de succes femei din lume. Liu Shishi, Alessandra Ambrosio, Nicole Kidman şi Cindy Crawford, au fost prezente la petrecere de lansare a ceasurilor Omega Constellation, ele fiind imaginile brandului.
 
Pentru această ocazie, toate au ales să poarte rochii roşii şi, deşi fiecare dintre creaţiile vestimentare a avut câte un element unic, Cindy Crawford ne-a captat atenţia.
 
Modelul în vârstă de 52 de ani ne-a cucerit de-a lungul carierei sale cu apariţiile pe covorul roşu, dar de data aceasta, alegerea sa vestimentară a amintit de rochia Versace iconică  pe care a purtat-o în 1991, la Premiile Oscar. Let's go back in time: în acea perioadă, Cindy Crawford şi Richard Gere formau un cuplu şi urmau să se căsătorească. Pentru acel eveniment, modelul a optat pentru o rochie lungă, roşie, cu decolteu adânc şi şliţ provocator de la Versace, iar versiunea din acest an nu este prea departe de cea din '91. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cindycrawford #richardgere #coupleoftheweek #90ssupermodel #prettywoman #anofficerandagentleman #revlon #90sitcouple #forgottencouple

A post shared by Iconic Looks (@iconic_styles_forever) on

Trebuie să recunoaştem, spre deosebire de alegerea vestimentară făcută atunci când s-a afişat la braţul lui Richard Gere, de data aceasta a modelul nu a mai optat pentru un look îndrăzneţ şi sexy dus la extrem, ci a făcut o alegere cuminte, discretă şi elegantă, fără să expună prea mult. 
 
Foto: hepta
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cindy crawford