Dakota Johnson, senzaţională pe covorul roşu, alături de bunica sa în vârstă de 88 de ani

  • 610 afişări
26 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Dakota Johnson, senzaţională pe covorul roşu, alături de bunica sa în vârstă de 88 de ani

Galerie foto

Dakota Johnson însoţită de bunicăDakota Johnson însoţită de bunicăDakota Johnson însoţită de bunicăDakota Johnson însoţită de bunică

Dakota Johnson a avut un moment special pe covorul roşu la premiera noului său film, Suspiria, în Los Angeles. Actriţa în vârstă de 29 de ani nu a venit la braţul iubitului său, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, ci însoţită de bunica ei, Tippi Hedren, în vârstă de 88 de ani.

 
Dakota, cunoscută ca Anastasia în urma interpretării rolului din 50 Shades of Grey, a strălucit într-o rochie mini de culoare roşie. Creaţia vestimentară aparţine brandului Celine, iar decolteul provocator şi mânecile tip balon s-au numărat printre elementele care i-au definit ţinuta. Pentru completarea look-ului, actriţa a ales să poarte o pereche de sandale negre de la Giuseppe Zanotti şi o pereche de cercei argintii, în timp ce bunica sa a optat pentru un duo alb-negru.
 
Aşa cum era de aşteptat, Dakota se trage dintr-o familie de artişti, bunica sa fiind cunoscută pentru cariera sa din perioada anilor '60, în urma rolurilor sale din Alfred Hitchcock’s The Birds şi Marnie. În 1970 a făcut furori după ce a dezvăluit că, în casa din Los Angeles în care locuia, avea ca animale de companie lei.
 
Ea şi fostul ei soţ, Peter Griffith, sunt părinţii lui Melanie Griffith, actriţa în vârstă de 61 de ani, cunoscută pentru rolurile din Working Girl şi Lolita. Melanie este mama Dakotei, fiică pe care o are din mariajul cu Don Johnson. Mai târziu, aceasta s-a căsătorit cu actorul Antonio Banderas, de care a divorţat în 2015.
 
Foto: Hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dakota johnson