Genţi şi pantofi care spun o poveste. Cum arată noua colecţie pictată

  • 129 afişări
06 noiembrie 2018
Genţi şi pantofi care spun o poveste. Cum arată noua colecţie pictată

Galerie foto

pantofi pictacţi- colecţie nouăpantofi pictacţi- colecţie nouăpantofi pictacţi- colecţie nouăpantofi pictacţi- colecţie nouă

Din dorinţa de a oferi o alternativă la încălţămintea uneori banală care pare să acapareze ţinutele sezonului rece, designerul Armina Popeanu a dat noii colecţii Lyria o linie îndrăzneaţă, sofisticată, care suprinde prin mixul de culori şi de texturi. Astfel, colecţia Toamnă-Iarnă 18/19 de genţi şi încălţăminte este una versatilă, spectaculoasă, dar mai ales comodă.

 
Colecţia Lyria Toamnă-Iarnă 18/19 a fost concepută pentru femeia urbană, activă, care are nevoie de confortul pantofilor pentru întreaga zi, dar care să atragă privirile, astfel încât să poată deveni piesa în jurul căreia să-şi creeze ţinutele. Armina Popeanu a dorit ca această colecţie, la fel ca şi cele de genţi care au consacrat brandul, să urmeze filozofia less is more şi în aceleaşi timp liniile geometrice tipice Lyria. 
 
„Genţile şi pantofii creaţi sunt versatili, dar şi comozi, uşor de purtat. Manufacturaţi din piei naturale exotice, atent selectate, accesoriile sunt produse în România. Ghetele Ama sunt elementul principal al colecţiei, în jurul lor conturându-se restul elementelor. Am lucrat aproape un an la definitivarea modelelor, am schimbat calapoadele, am făcut zeci de probe şi modificări tehnice până am ajuns la o variantă care să satisfacă toate nevoile femeii urbane”, precizează designerul Armina Popeanu. 
 
Astfel, manufacturate din piele naturală de vită, căptuşite cu piele naturală de capră, ghetele au un strat de spumă cu memorie şi mai multe straturi de burete, care oferă astfel un grad sporit de comoditate. 
 
Dincolo de detaliile tehnice, conceptul brandului este ca fiecare accesoriu să creeze o experienţă, o poveste, să treacă dincolo de o nevoie practică. Filozofia Lyria este în antiteza consumului excesiv, construind o întreagă experienţă în jurul unicităţii poveştii pictate manual şi propunând o abordare slow fashion prin conceptul, calitatea şi preţul accesibil al produsului. Astfel, combinaţiile de texturi, detaliile din piele de ponei, influenţele animal print şi mai ales tematica picturii alese pentru unele modele fac ca fiecare piesă din noua colecţie să devină un element central pentru orice garderobă. 
 

Colecţia RomânIA100

 
O parte importantă a colecţiei din acest sezon îl reprezintă accesoriile dedicate Centenarului, iar operele lui Brâncuşi se regăsesc printre sursele de inspiraţie. Întâi au fost poveşti pictate pe genţi şi mici accesorii, iar de anul acesta, odată cu lansarea liniei de pantofi, colecţia s-a întregit cu motive tradiţionale din principalele zone care au stat la baza nucleului României de acum 100 de ani.
 
“Povestea RomânIA 100 Brâncuşi face parte din proiectul Autentica al Anei Maria Brânză. Un proiect AMBiţios, dedicat românilor iubitori de frumos, ce marchează centenarul român. Un proiect bazat pe valorile noastre: respect, admiraţie, grijă, optimism, ambiţie, valori care au stat la baza constituirii ţării. Un proiect din care suntem mândri că facem parte”, mai spune Armina Popeanu. 
 
Pantofii Daya şi geanta Ronda care fac parte din acest proiect special vor fi livrate clienţilor împreună cu autograful multiplei campioane olimpice şi mondiale. 
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: colectie toamna