Iris Apfel- greşeli de modă pe care femeile în vârstă n-ar trebui să le facă

  • 202 afişări
Iris Apfel- greşeli de modă pe care femeile în vârstă n-ar trebui să le facă

11 iulie 2018

Galerie foto

Iris Apfel- greşeli de modă pe care femeile în vârstă n-ar trebui să le facă (galerie foto)Iris Apfel- greşeli de modă pe care femeile în vârstă n-ar trebui să le facă (galerie foto)Iris Apfel- greşeli de modă pe care femeile în vârstă n-ar trebui să le facă (galerie foto)Iris Apfel- greşeli de modă pe care femeile în vârstă n-ar trebui să le facă (galerie foto)

La vârsta de 95 de ani, Iris Apfel are destule cunoştinţe în materie de haine şi, tocmai de aceea, ştie exact ce ar trebui să poarte o femei în vârstă şi ce nu.

Într-un interviu acordat presei internaţionale, aceasta susţine că, o femeie în vârstă, nu ar trebui să expună prea multă piele, fiind nevoită să poate piese vestimentare cu mâneci lungi şi să evite fustele mini, pantofii cu toc foarte înalt şi machiajul strident. De asemenea, părul extrem de lung şi rebel face parte din aspectele pe care trebuie să le evite.

Deşi nu-i place să respecte regulile în modă, toate aceste aspecte le priveşte ca ţinând de  bunul simţ, dar şi de un gust aparte în ceea ce priveşte moda.

Foto: Pinterest

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femei , greseli , iris apfel , moda
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!