Iulia Albu a fost o adolescentă banală: ”Eram tunsă băieţeşte şi purtam doar jeanşi”

  • 734 afişări
Iulia Albu a fost o adolescentă banală: ”Eram tunsă băieţeşte şi purtam doar jeanşi”

06 octombrie 2017


Galerie foto

Iulia Albu a fost o adolescentă banală: ”Eram tunsă băieţeşte şi purtam doar jeanşi”Iulia Albu a fost o adolescentă banală: ”Eram tunsă băieţeşte şi purtam doar jeanşi”Iulia Albu a fost o adolescentă banală: ”Eram tunsă băieţeşte şi purtam doar jeanşi”Iulia Albu a fost o adolescentă banală: ”Eram tunsă băieţeşte şi purtam doar jeanşi”

Iulia Albu nu a avut mereu aceste apariţii şocante, ba mai mult, în adolescenţă, a reuşit să treacă neobservată.
 


În prezent, despre Iulia Albu se poate spune orice, nu însă că este banală. Totuşi, vedeta TV şi-a descoperit stilul undeva în tinereţe, când a început să iasă mai mult, să studieze şi să ia contact cu tot felul de persoane.

    „Eu la şcoală tot timpul mă duceam cu câte un accesoriu ceva, dar mama nu era foarte vigilentă şi de obicei lucrurile acestea le furam de la mătuşa mea. La şcoală eu eram foarte timidă, purtam doar jeanşi şi adidaşi în picioare. A, şi eram tunsă băieţeşte. Eram ceva superb. Acum nu ştiu dacă m-aş mai tunde, dar cred că da. Mie îmi stă bine oricum. Modestia este de departe trăsătura mea definitorie şi ca atare, foarte puţine lucruri nu-mi stau bine”, a declarat Iulia Albu pentru Libertatea.

Acum, Iulia Albu petrece ore în şir la atelier pentru a-şi crea ţinute cât mai excentrice. Aceasta a urmat cursuri de proiectări de tipare de croitorie, aşa că majoritatea ţinutelor ei sunt desenate de ea până la cel mai mic detaliu.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iulia albu , adolescenta