Kate Middleton, inspirată de apariţiile cumnatei sale, Meghan Markle. Cum a încălcat protocolul

  • 560 afişări
12 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Kate Middleton, inspirată de apariţiile cumnatei sale, Meghan Markle. Cum a încălcat protocolul

Galerie foto

Kate Middleton a încălcat protocolul. Cum s-a îmbrăcatKate Middleton a încălcat protocolul. Cum s-a îmbrăcatKate Middleton a încălcat protocolul. Cum s-a îmbrăcatKate Middleton a încălcat protocolul. Cum s-a îmbrăcat
Kate Middleton a revenit în atenţia publicului după concediul de maternitate prelungit, care a durat şase luni. Încă de la prima sa apariţie, Ducesa de Cambridge a reuşit să impresioneze, nu doar cu ţinuta sa, ci şi cu silueta impecabilă de care se bucură, după ce a născut al treilea copil. În luna aprilie a acestui an, Kate şi William au devenit părinţi pentru a treia oară, aducând pe lume un băieţel, pe nume Louis.
 
Aflată în vizită la muzeul Victoria şi Albert, pentru deschiderea centrului de fotografie, ţinuta lui Kate Middleton ne-a stârnit curiozitatea şi interesul. Se pare că  Ducesa de Cambridge s-a lăsat inspirată de stilul vestimentar al cumnatei sale, Meghan Markle, şi a încercat să acapareze atenţia încălcând regulile de protocol. Să ne aducem aminte de apariţia soţiei Prinţului Harry la ceremonia Trooping the Colour, când a ales să poarte o rochie în nuanţă roz pudrat, cu umeri căzuţi. La acea vreme apariţia lui Meghan Markle a fost în atenţia presei pentru încălcarea unei reguli importante de protocol, în special de faţă cu Regina Elisabeta. Femeilor din Familia Regală nu le este permis să poarte rochii care lasă umerii la vedere sau cu lungimi deasupra genunchilor şi, de data aceasta, Kate Middleton a luat-o pe urmele lui Meg.
 
Chiar dacă lungimea rochiei este ideală pentru o ducesă, iar modelul şi croiala sunt absolut spectaculoase, peste acest detaliu nu se poate trece cu vederea. Ducesa de Cambrdige a ales să poarte o rochie midi din tweed, în nuanţă lila, creaţie vestimentară care aparţine brandului Erdem, alături de o curea în talie, în nuanţă burgundy care s-a potrivit perfect cu pantofii Jimmy Choo din catifea şi clutch-ul feminin.
 
Rochia purtată de Kate are chiar un detaliu special care constă în asimetria piesei vestimentare, în zona umerilor şi jocul de culori ideal pentru sezonul rece.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate middleton