Meghan Markle, cu chiloţii la vedere în încheierea turneului internaţional

  • 873 afişări
31 octombrie 2018
Meghan Markle, cu chiloţii la vedere în încheierea turneului internaţional

Galerie foto

Meghan Markle, gafă vestimentarăMeghan Markle, gafă vestimentarăMeghan Markle, gafă vestimentarăMeghan Markle, gafă vestimentară
Încă de pe data de 16 octombrie, Meghan Markle şi Prinţul Harry au plecat în primul lor turneu internaţional împreună. Cei doi s-au aflat în vizite oficiale în AUstralia, Fiji, Regatul Tonga şi Noua Zeelandă, iar cu ocazia încheierii turneului, Ducesa de Sussex a făcut încă o gafă vestimentară majoră.
 
Dacă în urmă cu câteva zile a apărut purtând o rochie roşie care încă avea eticheta prinsă, de data aceasta, soţia Prinţului Harry a ales să se afişeze cu o fustă plisată, albastră, prin care se putea vedea lenjeria intimă, informează Mediafax potrivit The Sun.
 

FOTO AICI

 
Înainte de începerea turneului regal, Casa Regală a anunţat că Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, şi Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, se pregătesc să devină părinţi pentru prima oară. Anunţul a fost făcut imediat după nunta Prinţesei Eugenie, pentru a nu atrage atenţia asupra lor. Ducesa de Sussex este însărcinată în primul trimestru de sarcină, iar pentru prima sa apariţie în turneul regal, Meghan a ales să poarte o rochie albă, creaţie vestimentară a unui designer australian, care poartă numele ”Binecuvântată”, acesta fiind şi prima sa reacţie în privinţa sarcinii.
 
Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au unit destinele pe 19 mai 2018, la Capela St. George, de la Castelul Windsor, acelaşi loc în care a avut loc nunta Prinţesei Eugenie, verişoara Prinţilor William şi Harry, pe 12 octombrie.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle