Meghan Markle, impresionantă în vizita de la Edinburgh într-o haină Burberry cu imprimeu tartan

  • 1207 afişări
14 februarie 2018 Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, impresionantă în vizita de la Edinburgh într-o haină Burberry cu imprimeu tartan

Galerie foto

Meghan Markle, impresionantă în vizita de la Edinburgh într-o haină Burberry cu imprimeu tartan (galerie foto)Meghan Markle, impresionantă în vizita de la Edinburgh într-o haină Burberry cu imprimeu tartan (galerie foto)Meghan Markle, impresionantă în vizita de la Edinburgh într-o haină Burberry cu imprimeu tartan (galerie foto)Meghan Markle, impresionantă în vizita de la Edinburgh într-o haină Burberry cu imprimeu tartan (galerie foto)

Meghan Markle devine rapid un fashion icon datorită stilului ei elegant şi a notelor personale pe care le păstrează în ţinutele pe care le adoptă, indiferent dacă încalcă sau nu protocolul.

În timpul turului regal din Edinburgh, alături de Prinţul Harry, actriţa a optat pentru o haină ultra-stylish cu imprimeu tartan în duo verde-negru. Modelul aparţine casei de modă Burberry şi costă 2.240 de euro, iar alegerea a fost una ideală pentru prima sa vizită pe plaiuri scoţiene.

Alături de această jachetă, Meghan a ales să poarte o pereche de pantaloni negri, evazaţi şi cu talie înaltă, alături de o maletă clasică. Pentru a completa ţinuta, accesoriul pe care l-a ales şi care a epuizat instant stocurile a fost o geantă mini Strathberry, în valoare de aproape 500 de euro, în nuanţă verde închis.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!