Meghan Markle, patru ţinute în doar două ore. Ce creaţii vestimentare a purtat Ducesa de Sussex în primul turneu regal

  • 315 afişări
12 iulie 2018
Meghan Markle, patru ţinute în doar două ore. Ce creaţii vestimentare a purtat Ducesa de Sussex în primul turneu regal

Galerie foto

Meghan Markle, patru ţinute în doar două ore. Ce creaţii vestimentare a purtat Ducesa de Sussex în primul turneu regal (galerie foto)Meghan Markle, patru ţinute în doar două ore. Ce creaţii vestimentare a purtat Ducesa de Sussex în primul turneu regal (galerie foto)Meghan Markle, patru ţinute în doar două ore. Ce creaţii vestimentare a purtat Ducesa de Sussex în primul turneu regal (galerie foto)Meghan Markle, patru ţinute în doar două ore. Ce creaţii vestimentare a purtat Ducesa de Sussex în primul turneu regal (galerie foto)

Meghan Markle şi Prinţul Harry se află în primul lor turneu regal, în Irlanda, care durează două zile. Aşa cum ne-am obişnuit, Ducesa de Sussex a impresionat cu alegerile sale vestimentare, de data aceasta schimbând patru ţinute într-o singură zi, mai exact, în doar două ore.

Cei doi au participat la o serie de evenimente unde soţia Prinţului Harry s-a aflat în centrul atenţiei, ţinutele sale vestimentare neputând trece neobservate datorită farmecului şi eleganşei cu care le-a adoptat.

Odată aterizaţi pe aeroportuul din Dublin, Meghan Markle s-a afişat purtând deux-piece de la Givenchy în nuanţă verde smarald alături de o geantă şi pantofi în nuanţe maro, respectiv nude, unde ea şi soţul ei au fost întâmpinaţi de premierul Irlandei.

La scurt timp după ce au sosit pe plaiuri irlandeze, Ducesa de Sussex s-a schimbat într-o rochie neagră de cocktail pentru o recepţie la Ambasada Marii Britanii din Dublin. Creaţia vestimentară aparţine designerului Emilia Wickstead.

Mai târziu, Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au întâlnit cu preşedintele Irlandei, Michael Higgins şi cu soţia acestuia, Sabina Coyne, unde Ducesa de Sussex a ales să poarte o rochie Roland Mouret. Cuplul regal a tras „Clopotul Păcii“, instalat în 2008 pentru a marca cea de-a zecea aniversare a Acordului de la Belfast.

La finalul zilei, fosta actriţă a optat pentru un costum masculin de la Givenchy, pentru a vizita arena sportivă Croke Park, unde s-au întâlnit cu mai mulţi sportivi şi au asistat la un meci amical de fotbal.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , tinute , irlanda