Melania Trump, cea mai sobră ţinută de până acum. A marcat atacurile de la 11 septembrie

  • 2722 afişări
12 septembrie 2018 Alexandra Necsoiu
Melania Trump, cea mai sobră ţinută de până acum. A marcat atacurile de la 11 septembrie

Galerie foto

Melania Trump, cea mai sobră ţinută de până acum. A marcat atacurile de la 11 septembrie Melania Trump, cea mai sobră ţinută de până acum. A marcat atacurile de la 11 septembrie Melania Trump, cea mai sobră ţinută de până acum. A marcat atacurile de la 11 septembrie Melania Trump, cea mai sobră ţinută de până acum. A marcat atacurile de la 11 septembrie
Melania Trump şi soţul ei, Preşedintele Donald Trump au ţinut un moment de reculegere pentru a marca atacurile de la 11 septembrie de către gruparea al-Qaida în urma cărora aproape 3.000 de persoane şi-au pierdut viaţa.  
 
Cu această ocazie, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a adoptat o ţinută sobră, formată dintr-un trench tip rochie în nuanţă bleumarin, alături de o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă. Potrivit Daily Mail, rochia a fost special făcută de stilistul său, Hervé Pierre, care a creat numeroase look-uri pentru Prima Doamnă, inclusiv rochia albă de la balul de inaugurare.
 
Motivul din spatele alegerii acestui designer este unul impresionant. Atât Melania Trump, cât şi designerul francez sunt imigranţi care au obţinut statutul de cetăţeni americani. 
 
Foto: hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: melania trump , 11 septembrie , tinuta , sobra