Motivul pentru care celebrităţile poartă pantofi cu un număr mai mare

  • 585 afişări
Motivul pentru care celebrităţile poartă pantofi cu un număr mai mare

16 aprilie 2018

 

Galerie foto

Motivul pentru care celebrităţile poartă pantofi cu un număr mai mare (galerie foto)Motivul pentru care celebrităţile poartă pantofi cu un număr mai mare (galerie foto)Motivul pentru care celebrităţile poartă pantofi cu un număr mai mare (galerie foto)Motivul pentru care celebrităţile poartă pantofi cu un număr mai mare (galerie foto)

Multe dintre voi probabil au observant că unele celebrităţi şi-au făcut apaiţia pe covorul roşu purtând pantofi care erau cu cel puţin un număr mai mare. Nu este un nou trend, iar motivul pentru care fac acest lucru este unul foarte bun.

Foarte multe celebrităţi aleg să-şi facă apariţia pe covorul roşu purtând pantofi cu un număr mai mare, deoarece în felul acesta vor preveni bătăturile şi rănile din zona picioarelor. Multe dintre ele sunt nevoite să poarte pantofi cu toc sau sandale timp de ore întregi, uneori chiar pentru toată seara.

Pentru a menţine piciorul stabil şi pentru a nu aluneca, stiliştii aleg să pună în interiorul pantofului un suport de silicon. De foarte multe ori, pentru a ascunde acest aspect, multe celebrităţi aleg să poarte rochii maxi.

Foto: BrighSide

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: celebritati , pantofi , covorul rosu