Noua colecţie Philipp Plain la New York Fashion Week. Irina Shayk a defilat alături de un robot

  • 126 afişări
13 februarie 2018
Noua colecţie Philipp Plain la New York Fashion Week. Irina Shayk a defilat alături de un robot

Galerie foto

Noua colecţie Philipp Plain la New York Fashion Week. Irina Shayk a defilat alături de un robot (galerie foto)Noua colecţie Philipp Plain la New York Fashion Week. Irina Shayk a defilat alături de un robot (galerie foto)Noua colecţie Philipp Plain la New York Fashion Week. Irina Shayk a defilat alături de un robot (galerie foto)Noua colecţie Philipp Plain la New York Fashion Week. Irina Shayk a defilat alături de un robot (galerie foto)

Prezentarea noii colecţii Philipp Plein de la New York Fashion Week a avut loc într-un cadru spectaculos, elementul de rezistenţă fiind apariţia modelului Irina Shayk care a defilat alături de un robot.

Designerul şi-a dorit ca prezentarea noii sale colecţii să fie dusă la un alt nivel, acesta jonglând cu mixul dintre jocurile olimpice şi viitorul robotizat al planetei. Catwalk-ul a fost acoperit cu zăpadă artificial unde o navă spaţială enormă în care erau modelele a aterizat ca acestea să-şi înceapă defilarea.

Invitată la această prezentare a fost şi Adelina Pestriţu, care a participat şi la petrecerea exclusivistă dinaintea show-ului.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!