OUR FAVOURITE CHOICE: Brigitte Macron, fermecătoare într-o rochie mini, în timpul vizitei din India

  • 935 afişări
13 martie 2018 Alexandra Necsoiu
OUR FAVOURITE CHOICE: Brigitte Macron, fermecătoare într-o rochie mini, în timpul vizitei din India

Galerie foto

OUR FAVOURITE CHOICE: Brigitte Macron, fermecătoare într-o rochie mini, în timpul vizitei din India (galerie foto)OUR FAVOURITE CHOICE: Brigitte Macron, fermecătoare într-o rochie mini, în timpul vizitei din India (galerie foto)OUR FAVOURITE CHOICE: Brigitte Macron, fermecătoare într-o rochie mini, în timpul vizitei din India (galerie foto)OUR FAVOURITE CHOICE: Brigitte Macron, fermecătoare într-o rochie mini, în timpul vizitei din India (galerie foto)

Brigitte Macron a reuşit să impresioneze cu ţinutele sale elegante la vizita oficială din India, unde a atras toate privirile, optând pentru 5 ţinute care i s-au potrivit de minune.

Prima Doamnă a Franţei are o siluetă impecabilă la vârsta de 64 de ani, iar ţinutele elegante şi rafinate i se potrivesc perfect. Deşi a fost criticată de nenumărate ori pentru alegerile sale îndrăzneţe, soţia lui Emmanuel Macron nu se lasă influenţată aşa uşor.

Cunoscută pentru faptul că jonglează graţios atât cu ţinutele feminine, cât şi cele masculine, în timpul vizitei din India a reuşit să îmbrace mai multe ţinute, trecând cu uşurinţă de la un stil la altul.

Apariţia noastră favorită este cea din Rashtrapati Bhavan, în care a ales să poarte o rochie mini cu mâneci lungi şi detalii din volane, în nuanţă baby pink. Pentru a completa ţinuta, Prima Doamnă a Franţei a ales ca accesorii o brăţară argintie şi o geantă Louis Vuitton în nunaţă roz pal.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: brigitte macron , tinuta , india