Piese vestimentare din raiat, un must have al sezonului. 6 moduri de a le purta care să te inspire

  • 486 afişări
Piese vestimentare din raiat, un must have al sezonului. 6 moduri de a le purta care să te inspire

10 octombrie 2017

Galerie foto

Piese vestimentare din raiat, un must have al sezonului. 6 moduri de a le purta care să te inspire (galerie foto)Piese vestimentare din raiat, un must have al sezonului. 6 moduri de a le purta care să te inspire (galerie foto)Piese vestimentare din raiat, un must have al sezonului. 6 moduri de a le purta care să te inspire (galerie foto)Piese vestimentare din raiat, un must have al sezonului. 6 moduri de a le purta care să te inspire (galerie foto)

Unul dintre cele mai întâlnite trenduri de la New York Fashion Week care a surprins pe toată lumea este raiatul. Materialul şi textura acestuia ne duc instant cu gândul la anii ’70 sau de primii ani de şcoală unde, trebuie să recunoaştem, aveau un efect teribil.

În ziua de astăzi, pare să vină cu un aer proaspăt şi mult mai stylish faţă de cum ni-l aminteam şi, parcă este păcat să nu se regăsească în garderoba noastră. Nu ne crezi? Iată şase ţinute care să te inspire şi cum ai putea să-l adopţi.

Fustă midi din raiat + cămaşă + ghete. Fă cunoştinţă cu uniforma ta de toamnă. O fustă în linii A din raiat sau cu un croi asimetric poate fi o alegere interesantă pentru un look obişnuit de zi cu zi. Alege să o porţi alături de o cămaşă, iar pentru un plus de efect, poţi înlocui cu uşurinţă ghetele cu o pereche de sandale cu platformă, din catifea, pe care să le porţi alături de o pereche de dresuri groase.

Pantaloni evazaţi + pulover oversize. Ştim. Poate arăta puţin ciudat să jonglezi aşa cu volumele pieselor vestimentare, dar pantalonii evazaţi purtaţi alături de un pulover oversize poate oferi un look super confortabil. În plus, pentru a elimina jacheta din această ecuaţie, poţi purta cu uşurinţă o altă bluză pe sub pulover. E toamnă. Să nu uităm că a început jocul pieselor vestimentare purtate în mai multe traturi!

Fustă mini + pulover turtleneck + cizme peste genunchi. Întotdeauna în sezonul rece ne întrebăm cum să purtăm fustele sau rochiile scurte astfel încât să nu simţim temperaturile scăzute. Răspunsul este simplu: alături de o pereche de cizme peste genunchi. O fustă mini devine neaşteptat de stylish alături de un astfel de model de cizme, iar faptul că laşi puţină piele la vedere se creează un efect sexy şi decent. Nu uita de puloverul turtleneck, un must have al sezonului.

Pantaloni cu talie înaltă + cămaşă albă. Iată un look perfect pentru zilele de toamnă, dar care poate fi adoptat în special atunci când prinzi câteva raze de soare. În caz contrar, nu uita de jacheta din piele tip biker.

Jachetă din raiat + ghete din catifea. Este destul de dificil să combinăm anumite materiale şi texturi însă, un duo excelent poate fi format din raiat şi catifea. Să nu uităm de faptul că sezonul acesta trebuie să optăm pentru nuanţe aprinse, dar specific perioadei, iar printre acestea, tonurile pământii, măslinii sau de cupru sunt perfecte. Iată mai jos un mix graţios între o jachetă din raiat în nuanţă kaki şi o pereche de ghete peste gleznă, din catifea, în tonuri cărămizii.

Sarafan/ Salopetă. Bonus: ca să-ţi aduci aminte în întregime de perioada copilăriei, optează pentru o salopetă din raiat sau un sarafan pe care să le porţi alături de pulovere turtleneck sau cămăşi sofisticate.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tendinte , raiat , toamna 2017