Prinţul Harry, stilistul personal al lui Meghan Markle. Motivul pentru care se ocupă de apariţiile ei

  • 1568 afişări
13 iunie 2018
Prinţul Harry, stilistul personal al lui Meghan Markle. Motivul pentru care se ocupă de apariţiile ei

Galerie foto

vezi galeria 4 foto
De la rochia de nuntă pe care a purtat-o la recepţie, creaţie vestimentară semnată Stella McCartney, până la rochia super sexy cu umeri căzuţi, de la Carolina Herrera, apariţiile lui Meghan Markle au fost fabuloase şi fără cusur (chiar dacă a încălcat protocolul regal).
 
”Vinovat” pentru apariţiile impecabile ale Ducesei de Sussex pare să fie chiar Prinţul Harry care a devenit stilistul lui Meghan şi, ”angajat part-time”, din când în când îşi pune amprenta în garderoba soţiei sale, notează Daily Mail.
 
Prinţul Harry a început să îi organizeze garderoba soţiei sale, dar mai ales să aleagă cei mai buni designeri care să se ocupe de imaginea ei. În tot acest timp, Ducele de Sussex preferă să o vadă pe soţia sa îmbrăcată cu ce îi vine bine decât să ţină cont de protocolul regal.
 
Aparent, brandul cu care Prinţul Harry a simţit o vibraţie este chiar Stella McCarney, brand care şi-a câştigat locul în inima lui şi a lui Meg.
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: printul harry , meghan markle , stilist
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!