Regina Letizia, apariţie impecabilă în Bruxelles. Cum a eclipsat-o pe Regina Mathilde a Belgiei

  • 2359 afişări
12 iunie 2018
Regina Letizia, apariţie impecabilă în Bruxelles. Cum a eclipsat-o pe Regina Mathilde a Belgiei

Galerie foto

Regina Letizia, apariţie impecabilă în Bruxelles. Cum a eclipsat-o pe Regina Mathilde a Belgiei (galerie foto)Regina Letizia, apariţie impecabilă în Bruxelles. Cum a eclipsat-o pe Regina Mathilde a Belgiei (galerie foto)Regina Letizia, apariţie impecabilă în Bruxelles. Cum a eclipsat-o pe Regina Mathilde a Belgiei (galerie foto)Regina Letizia, apariţie impecabilă în Bruxelles. Cum a eclipsat-o pe Regina Mathilde a Belgiei (galerie foto)

În urmă cu câteva zile, Regina Letizia a Spaniei a fost prezentă alături de Regina Mathilde a Belgiei la ceremonia de deschidere a evenimentului European Development Days din Bruxelles.

Cele două regine, ambele în vârstă de 45 de ani, sunt cunoscute pentru stilul vestimentar impecabil şi, aşa cum era de aşteptat, Regina Letizia  a reuşit să o eclipseze pe Regina Mathilde. Majestatea Sa a ales să poarte un costum roşu impresionant, extreme de stylish, pe când Mathilde a optat pentru o ţinută în nuanţe pastel, alcătuită dintr-o bluză diafană cu mâneci lungi şi o fustă midi cu animal print.

Alegerea vestimentară făcută de Regina Letizia a ajutat-o să-şi scoată în valoare silueta impecabilă, parcă trasă prin inel, iar cu ajutorul pantalonilor evazaţi a obţinut graţios efectul de alungire a picioarelor. Mergând pe o notă simplă, all red, Letizia a ales să-şi completeze look-ul cu un clutch în aceeaşi nuanţă şi o pereche de pantofi stiletto roşii.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: regina letizia , bruxelles , ceremonie