Regina Letizia, apariţie impecabilă într-o ţinută repurtată, de peste 1000 de euro

  • 566 afişări
11 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Regina Letizia, apariţie impecabilă într-o ţinută  repurtată, de peste 1000 de euro

Galerie foto

Regina Letizia, imbracată într-o ţinută de peste 1000 de euroRegina Letizia, imbracată într-o ţinută de peste 1000 de euroRegina Letizia, imbracată într-o ţinută de peste 1000 de euroRegina Letizia, imbracată într-o ţinută de peste 1000 de euro
Regina Letizia a Spanie a fost prezentă la congresul medical din Madrid, World Mental Health Day 2018, unde, aşa cum ne-a obişnuit, apariţia ei nu a dezamăgit deloc, ba chiar ţinuta pe care a adoptat-o, în valoare de peste 1000 de euro este o ţinută repurtată.
 
Soţia Regelui Felipe a ales să poarte o ţinută Hugo Boss care i s-a potrivit de minune şi care i-a scos în evidenţă silueta impecabilă. Aceasta a mixat cu succes piese vestimentare în nunanţe ideale pentru toamnă, optând pentru o fustă din piele cu un joc impresionant de culori şi forme geometrice: maro, oranj şi albastru indigo, alături de o bluză în aceleaşi nuanţe şi o pereche de pantofi stiletto nude, lăcuiţi şi un palton în nuanţă camel pe care a ales să-l poarte pe umeri. Pentru a-şi completa ţinuta, Majestatea Sa a ales să poarte un clutch în nuanţă oranj cu snake print de la Ángel Schlesser.
 
Un mic detaliu însă a reuşit să ne atragă atenţia. Este vorba de o pată roşie de pe piciorul drept, din apropierea genunchiului, dar nu se ştie din ce cauză. Cu toate astea, deşi a avut o apariţie fără cusur, acest aspect nu a putut trece neobservat. 
 
Regina Letizia şi Regele Felipe s-au căsătorit în anul 2004, iar înainte de a-şi cunoaşte jumătatea ea era jurnalistă. Cei doi au împreună două fiice, Leonor, care este prima în ordinea succesiunii la tronul Spaniei şi Sofia. 
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: regina letizia