Singura culoare pe care Kate Middleton nu a purtat-o niciodată în ţinutele sale

  • 732 afişări
08 august 2018
Singura culoare pe care Kate Middleton nu a purtat-o niciodată în ţinutele sale

Galerie foto

Singura culoare pe care Kate Middleton nu a purtat-o niciodată în ţinutele saleSingura culoare pe care Kate Middleton nu a purtat-o niciodată în ţinutele saleSingura culoare pe care Kate Middleton nu a purtat-o niciodată în ţinutele saleSingura culoare pe care Kate Middleton nu a purtat-o niciodată în ţinutele sale
Apariţiile lui Kate Middleton întotdeauna sunt apreciate şi o sursă de inspiraţie. Colorate, elegante şi extrem de feminine, ideale pentru o Ducesă, Kate Middleton a purtat de-a lungu apariţiilor sale ţinute în toate culorile, cu excepţia uneia.
 
Revista Harper's Bazaar, ediţia australiană, a analizat fiecare apariţie a Ducesei de Cambridge, iar în urma arhivei regale, au observat că timp de 8 ani, de când a devenit soţia Prinţului William, Kate Middleton nu a purtat niciodată ţinute în nuanţă oranj. 
 
Ducesa de Cambridge a experimentat o garderobă multicoloră, de la albastru electric, verde pal sau roz aprins şi magenta, dar niciodată portocaliu.
 
De-a lungul apariţiilor sale, Kate Middleton a fost surprinsă purtând o ţinută în nuanţă roşu-oranj sau, în anul 2013, când a purtat o ţinută în nuanţă piersică. Dar niciodată portocaliu, nuanţă cu care Regina Elisabeta mereu ne încântă în apariţiile sale.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate middleton , portocaliu , tinute