Victoria Beckham, gest emoţionant faţă de familia ei la New York Fashion Week

  • 188 afişări
13 februarie 2018
Victoria Beckham, gest emoţionant faţă de familia ei la New York Fashion Week

Galerie foto

Victoria Beckham, gest emoţionant faţă de familia ei la New York Fashion Week (galerie foto)Victoria Beckham, gest emoţionant faţă de familia ei la New York Fashion Week (galerie foto)Victoria Beckham, gest emoţionant faţă de familia ei la New York Fashion Week (galerie foto)Victoria Beckham, gest emoţionant faţă de familia ei la New York Fashion Week (galerie foto)

Chiar dacă la prezentarea de modă a noii colecţii semnată Victoria Beckham de la New York Fashion Week s-a aflat în primul rând Anna Wintour, designerul a fost şi mai entuziasmată să vadă că alături de ea se află familia care o susţine pe deplin.

La lansarea noii sale colecţii de la Fashion Week, Victoria Beckham i-a avut alături nu doar pe soţul ei, ci şi pe copiii săi, Harper (6), Cruz (12) şi Romeo (15). La finalul prezentării, Victoria a făcut un gest emoţionant pentru familia ei, oprindu-se la fiecare în parte pentru a le oferi sărutări şi îmbrăţişări.

De asemenea, designerul a postat pe contul său de Instagram câteva cadre surprinse în spatele scenei, în care apar cei trei copii şi descrierea “Cei mai duri critici ai mei”.

Foto: Hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: victoria beckham , prezentare